Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

merkur Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 22. do 29....

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

nu
nu
7 20.06.2019 10:14:18

TO JE MESSI - naj vam je všeč ali ne! KAR JE NAREDIL selektorju po novem NEUSPEHU, odmeva povsod!

Lionel Messi je pač Lionel Messi. V dobrem in v slabem.

Argentina je v velikih težavah. Potem ko je svoje nastope na južnoameriškem prvenstvu začela s porazom 0:2 proti Kolumbiji, je preteklo noč odigrala zgolj 1:1 s skromnim Paragvajem, pri čemer je celo tvegala poraz. In to močno ga je tvegala. Vseeno je pred zadnjim krogom, v katerem bo igrala s Katarjem (ta je z 0:1 izgubil proti Kolumbiji, potem ko je odigral 2:2 s Paragvajem), v nadvse težavnem položaju, ob tem pa sta se krizno sestala prvi zvezdnik Messi in selektor Scaloni. 

A ne tako, kot ste si mislili. Če ste verjeli, da je selektor poklical na zagovor kapetana, ki igra slabše od pričakovanj, četudi je ekipo rešil vsaj z zadeto enajstmetrovko, se motite. Kot poročajo mediji, ki so sestanek videli, je Messi poklical selektorja, na sestanku je govoril praktično samo Messi, očitno pa je dajal navodila tako glede načina uporabe nekaterih igralcev kot glede začetne enajsterice za naslednjo tekmo. Je selektor še Scaloni ali je to odslej Messi, se sprašujejo nekateri. 

"Kaj sem naredil? Vsak naj si razlaga po svoje. Sem pa to naredil za dobro celotne ekipe, ki mora napredovati. Vse je bilo narejeno zato, da bi se dvignili in se izognili neuspehu," je poudaril zelo odločni, ponovno precej mrki Messi, ki s svojo reprezentanco v vseh teh letih ni osvojil še ničesar.  

Značke: messi, scaloni, argentina

Članki iz rubrike