Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 17.06.2019 17:09:39

Šok! BOLJE BI BILO, ČE BI UMRL! Noro, kaj so pri Romi NAREDILI TOTTIJU po 30 letih zvestobe!?

Francesco Totti je po 30 letih šokiral z odhodom iz Rome. In to kakšnim odhodom.

"Morda bi bilo bolje, če bi umrl jaz. Zagotovo bi bilo bolje. Nikoli si nisem znal predstavljati dneva, ko bi zaradi kateregakoli razloga in na katerikoli točki svojega življenja zapustil Romo. A vendar to počnem," je povedal na tiskovni konferenci, ki jo je sklical v Rimu. "Skozi dolga leta se je dogajalo marsikaj, a nikoli nisem bil niti blizu temu, da bi obrnil hrbet Romi. Da bi odšel. Lažje sem si predstavljal, da bi umrl. In to bi se danes kaj lahko zgodilo, tako grozno se počutim. Gotovo, ponavljam, bi bilo celo res bolje, da bi se zgodilo to, kot da odhajam iz Rome. In to mislim skrajno resno,"

Totti bi v karieri večkrat lahko zapustil Romo in igral za največje klube, a je vedno ostal in osvojil en naslov državnega prvaka. Lahko bi osvojil neprimerno več, a ni hotel - pomembnejša je bila ljubezen do svojega kluba. V katerem je ostal tudi, ko je kariero konča drugače, kot je želel. "Nikoli nisem prosil niti za en evro, bilo bi nespoštljivo. Toda še bolj nespoštljivo je, da so me sicer držali v klubu, a mi nikoli niso dali možnosti, da bi povedal svoje mnenje. Kaj šele da bi o čem odločal," je dejal 42 letnik, ki je bil v klubu natanko 30 let.

"Če kdaj ne bo predsednik James Pallotta in bom dobil ponudbo, bom prišel. Do tedaj pa bom za Romo zgolj navijal. Mislim, da bova ob prvi priložnosti z De Rossijem, o čigar sramotnem odhodu iz kluba me prav tako niso nič vprašali, šla na južno tribuno, med najbolj zveste navijače," se je še dodatno prikupil rumeno-rdečim množicam, a dejal: »Odhod bi bil nesmiseln, če bi se zdaj povsem umaknil. Želim biti aktiven in lahko počnem veliko stvari. Imam ponudbe drugih italijanskih ekip, eno sijajno sem dobil danes zjutraj. Ne bom pretiraval, ne bo izzival, nekateri klubi ne pridejo v poštev – na primer Juventus. Toda nekaj moram početi," je zaključil 

Značke: totti, roma

Članki iz rubrike