favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
7 17.06.2019 14:00:48

Si lahko mislite?! Dare Vršič dobesedno ŠOKIRAL z vrnitvijo k Olimpiji: Poglejte ...

Grega Wernig
Dare Vršič je še lačen nogometa, slovo od Maribora še ne pomeni slovo od nogometa. Daleč od tega!

Sodelovanje Dareta Vršiča in Maribora je končano. To je postalo jasno pred nekaj tedni, od takrat pa ne sedi križem rok. Niti približno. Še zmeraj dela na tem, da bi ostal v formi in si našel sredino, v kateri bi lahko še naprej navduševal navijače in ljubitelje nogometa.


V zadnjih mesecih je bil daleč od igralca, ki smo ga poznali iz najboljših časov, krivdo za to pripisuje tudi Mariboru, ki je nanj enostavno 'pozabil'. Dejstvo je, da je nogometno Slovenijo navdušil po prihodu k Olimpiji, zato je zdaj še toliko bolj zanimivo vprašanje, če bi se bil pripravljen vrniti v Ljubljano.

Navijači Olimpije so mu sicer močno zamerili selitev k večnemu tekmecu, a s tem se očitno ne obremenjuje. Sam meni, da lahko ponudi še veliko, kot je razkril v pogovoru za Sportal, ne bi imel nič proti, če bi si nadel spet zeleno-beli dres. "Poglejte, odprt sem za vse," je z odgovorom na temo vrnitve k zmajem močno presenetil Vršič in nadaljeval: "Nogomet je služba, sam pa si ga želim še igrati. Če si tega ne bi želel, bi iskal kaj drugega, ali pa celo rekel, da končujem kariero. A tega ne bom storil, saj sem prepričan, da lahko še igram na vrhunski ravni. Če se dobro spomnim, je minilo nekaj let, odkar sem zadnjič igral pravi nogomet. Bilo je leta 2017. Verjamem, da sem zmožen osvojiti naslov najboljšega še tretjič. Res to čutim."

Značke: vršič, maribor, olimpija

Članki iz rubrike