reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 14.06.2019 17:30:26

Čez dva tedna bo ODJEKNILA PRESTOPNA BOMBA: Florentino Perez je VZTRAJEN, posel bližje kot kadarkoli!

Reuters
Real je po koncu sezone v svoje vrste že zvabil Edena Hazarda, Ferlanda Mendyja, Luko Jovića, Ederja Militaa in Takefuso Kuba, a se tu ne namerava ustaviti.

Za omenjeno šesterico so Madridčani odšteli 305 milijonov evrov, toda Madridčani še niso povsem zadovoljni. Še več, pripravljajo nekaj velikega, zelo velikega.

Res je, da se morajo ukvarjati tudi s tem, kam bodo 'poslali' odvečne člane ekipe, kot so Mariano Díaz, Sergio Reguilon, Marcos Llorente in še nekaj jih je, a še veliko bolj predsednik Florentino Perez dela na tem, da pripelje novega mega zvezdnika.

Zinedine Zidane si je zamislil, da si zvezne vrste ne more predstavljati brez Paula Pogbaja, predsednikova naloga pa je, da ga pripelje. S tem se ukvarja že več mesecev, toda do dogovora z Manchester Unitedom ni prišlo. Pravzaprav, še ni prišlo, saj so se stvari bojda začele premikati.



Če gre verjeti otoškemu Mirrorju, je dogovo bližje kot je bil kadarkoli prej. Otoški medij je šel še dlje in zapisal, da bi bil dogovor lahko sklenjen v naslednjih dveh tednih, saj je Francoz trenutno na počitnicah.

Pogba si obupno želi zapustiti Manchester, že večkrat pa je dejal, da bi zelo rad igral za Real, kjer bi ga vodil veliki vzornik Zinedine Zidane.

Angleži poročajo, da je Perez prvotno ponudbo, ki je znašala 120 milijonov evrov že zvišal za deset milijonov. Pri Manchester Unitedu pa jih zahtevajo 147. Ker razlika še zdaleč ni tako velika, bi znali v obeh taborih nekoliko popustiti in se dogovoriti z vsoto okoli 140 milijonov evrov. Medtem pa se je Pogba že vse dogovoril z galaktiki ...

Članki iz rubrike