Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 14.06.2019 14:44:14

NOROST BREZ PRIMERE?! Zaradi NJEGA je zapustil Olimpijo, nato pa mu je PONUDIL SLUŽBO!

www.alesfevzer.com
Nogometaši sežanskega Tabora so v dodatnih tekmah za popolnitev lige presenetljivo izločili Gorico in se po 18 letih vračajo v prvo ligo.

Zelo zanimiva pa je zgodba, v kateri imata glavno vlogo direktor kluba Davor Škerjanc in trener Andrej Razdrh. Slednji je bil namreč šef strokovnega štaba, ko je Škerjanc igral za Olimpijo. In takrat je bil prav Razdrh tisti, ki je Škerjancu povedal, da nanj ne računa. "Zaradi Andreja Razdrha sem zapustil Olimpijo," je iskreno priznal Škerjanc, ki je pred dobrimi šestimi leti - sredi sezone - iz Olimpije odšel v drugoligaša iz Novega mesta. Po polletnem igranju za Krko pa ga je pot odpeljala v Grčijo.

Ampak bolj je zanimivo, da je pred začetkom prejšnje sezone Škerjanc kot direktor Tabora v svoj klub pripeljal prav - Andreja Razdrha. Gre za odločitev, zaradi katere ga je marsikdo vprašal, kako je lahko v klub pripeljal trenerja, ko pa je bil prav ta glavni krivec, da je zapustil Olimpijo, Škerjanc pa jim odgovarja z zelo zanimivim razmišljanjem: "Andreja sem takrat spoznal kot dvajseti igralec, torej igralec, ki ni dobil dosti priložnosti. Videl sem, kakšen odnos je imel do mene in na kakšen način je komuniciral z mano. Mislim, da je to ena pomembnejših stvari v klubu, da se tudi kot 22. ali 25. igralec počutiš cenjenega in pomemben člen ekipe. Andrej je korektno pristopil do mene, pogovorila sva se, kako in kaj, in sem se odločil za odhod. Zelo pomemben mi je ta odnos med ljudmi, kar je bil eden izmed kriterijev, po katerem smo se odločali za trenerja. Na podlagi te najine izkušnje je Andrej dobil plus točke, poleg tega gre za kakovostnega trenerja in tudi osebnostno je pravi vodja. Za izzive, ki so bili pred nami in ki nas še čakajo, smo nujno potrebovali nekoga, ki je dostojen te naloge."

Članki iz rubrike