hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 10.06.2019 15:00:12

RESNO?! Priznanje lepotice zatreslo Anglijo: Po finalu so se želeli povezati z menoj ...

Razkritje mladenke, ki je vdrla na zelenico finala lige prvakov, močno odmeva.

Kinsey Wolanski je tista lepotica, ki je zaznamovala veliki finale lige prvakov in vdrla na zelenico stadiona Wanda Metropolitano. Na takšen način je za nekaj trenutkov prekinila dvoboj med Liverpoolom in Tottenhamom, hkrati pa poskrbela za eno največjih in najcenejših reklam v zgodovini nogometa.


Na minimalnih kopalkah je nosila napis spletne strani, ki je v lasti njenega fanta, v naslednjih dneh pa je ta stran doživela takšen porast, da sta do danes zaslužila že več milijonov evrov. Ta znesek je v primerjavi s kaznijo, ki je znašala le 15.000 evrov, naravnost astronomski.

Če je pred tem ni poznal skoraj nihče, jo po tem dogodku poznajo skoraj vsi. Dobila je številne nove oboževalce. Kot je razkrila v pogovoru za britanske medije, je imela pred to drzno potezo na svojem instagramu 'le' 300 tisoč sledilcev, zdaj jih ima desetkrat toliko. A eno razkritje odmeva še precej bolj, že naslednji dan jo je komentiralo večje število nogometašev Liverpoola, ki so slavili v velikem finalu. "Ne bom jih naštela poimensko, ampak po finalu mi je kar nekaj igralcev Liverpoolu pošiljalo zasebna sporočila. Želeli so se povezati z menoj, ampak nisem odgovorila nobenemu. Že imam fanta," je Britancem priznala manekenka in fotomodel.

Članki iz rubrike