stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 10.06.2019 14:52:09

Preživeli SOPOTNIK razkril, kaj se je dogajalo le nekaj trenutkov pred GROZLJIVO NESREČO!

sn
Nogometni svet še vedno pretresal prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil Jose Antonio Reyes, nekdaj odlični španski nogometaš.

Dobra dva tedna sta minila od smrti nekdanjega nogometaša Seville, Arsenala in Atletica Joseja Antonia Reyesa, športni navdušenci pa so še vedno pretreseni nad celotnim dogajanjem. Podrobnosti nesreče so res grozljive, Reyes je namreč avto, v katerem sta bila tudi njegova bratranca Jonathan 'Joni' Reyes in Juan Manuel Calderon, vozil s hitrostjo 237 km/h. 

Nekdanjemu španskemu reprezentantu in Juanu Manuelu ni bilo pomoči. Ko je vozilo pri tej hitrosti poletelo in trčilo, je avtomobil v hipu zagorel. Se je pa čudežno rešil Jonathan Reyes, ki jo je odnesel brez večjih poškodb, nato pa je želel rešiti oba sorodnika, pri tem pa je utrpel 60-odstotne opekline celega telesa in bil v življenjski nevarnosti tudi sam. 

Zdaj je izven nevarnosti, spregovoril pa je o trenutkih pred tragično nesrečo: "Vzdušje je bilo v avtomobilu sijajno, toda nismo se fotografirali za Instagram, kot smo to pogosto počeli. Jose Antonio je želel presenetiti hčerko in ženo, izvedel je, da naslednji tekmi ne bo igral, želel je čim prej priti do Seville. Videl sem, da vozi zelo hitro, naenkrat pa nismo bili več na cesti, avto je bil v zraku, leteli smo."

Članki iz rubrike