testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

nu
nu
0 08.06.2019 19:54:15

Kakšna PONUDBA: Je Paul Pogba res vreden TOLIKO?!

Reuters
Paul Pogba se v Manchester Unitedu ne počuti ravno najbolje.

Zanj pa se zanima kar nekaj velikanov evropskega nogometa. Zinedine Zidane bi ga z odpritmi rokami sprejel v Realu, toda Florentino Perez je stvar nekoliko umiril, saj je po njegovem mnenju Francoz predrag. Njegova cena je dobrih sto milijonov evrov, toda nakup Edena Hazarda in Luke Jovića je odnesel kar veliko vsoto denarja in težko je verjeti, da bi lahko kupili še Pogbaja, glede na to, da je v igri še nekaj okrepitev.


Obstaja pa klub, ki je pripravljen na mizo položiti neverjetno ponudbo. Gre za Juventus, ki si želi Pogbaja na vsak način vrniti v svoje vrste. Pri La Gazzetti dello Sport so prepričani, da bi stara dama lahko nekoliko znižala ceno, in sicer tako, da bi v zameno za francoskega vezista poleg denarja vključila še nekaj svojih igralcev. Govori se o bočnem branilcu Alexu Sandru in krilnem napadalcu Douglasu Costi. Nobeno presenečenje pa ne bi bilo, če bi se proti Old Traffordu namesto drugega odpravil celo Paulo Dybala.

Pogba je Juve zapustil pred tremi leti, ko se je za 105 milijonov evrov preselil k Manchester Unitedu, toda velikokrat se vrača v Torino, kjer redno obiskuje svoje prijatelje. Nazadnje je bil tam prejšnji mesec, ko se je udeležil zabave Andree Barzaglija ob odhodu v nogometni pokoj.

Članki iz rubrike