nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
0 23.05.2019 13:13:59

Z Realom ni šale: Po 21 letih dokazal svoj prav, zdaj bo od Evrope dobil MILIJONE!

Real Madrid je dobil pravno bitko z evropsko komisijo, ki je španskega nogometnega velikana obtoževala, da je dobil protipravno državno pomoč, so sporočili iz Reala. Zgodba se vleče iz leta 1998 in je povezana z za evropsko komisijo sporno pridajo zemljišč v višini več kot 20 milijonov evrov.

Pred enaindvajsetimi leti je Real madridskemu mestnemu svetu prodal svoj trening kamp in v tem poslu v zameno dobil tudi parcelo, poimenovano "Las Tablas" v vrednosti 595.000 evrov. Ker klub potem na tem zemljišču ni mogel graditi, so ga leta 2011 vrnili mestu, ob tem pa po pogodbi z metnim svetom v zameno dobili 22,7 milijona evrov, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Prav ta izjemno visoka sprememba vrednosti zemljišča je bila sporna za evropsko komisijo, ki je posel ocenila kot nedovoljeno pomoč, mesto je namreč dobilo tudi evropski denar, ter od Reala zahtevala, da vrne pridobljena sredstva.Real se je na odločitev komisije EU pritožil in sodišče je v sredo razveljavilo odločitev komisije EU, je sporočil Real na svoji spletni strani. Dodal je, da se mora po tej odločitvi Realu vrniti 18,4 milijona evrov ter še dva milijona obresti zaradi zamude pri izplačilu, kar je bilo po navedbah Reala neustrezno označeno kot državna pomoč klubu.

V uradnem sporočilu je Real še dodal, da mora komisija EU plačati vse stroške postopka, tudi tistih, ki jih je imel madridski klub.

Značke: nogomet, eu, sodišče

Članki iz rubrike