duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
1 19.05.2019 13:38:39

TAKO POPULAREN JE ANDRAŽ ŠPORAR! Ne boste verjeli, za KOLIKO se je prodal njegov dres!

Jurij Kodrun
Popularnost Andraža Šporarja je z dneva v dan večja.

Slovenski reprezentančni napadalec Andraž Šporar še naprej blesti v dresu slovaškega velikana Slovana iz Bratislave. Nekdanji kapetan Olimpije je z naskokom najboljši strelec lige in je bil seveda najbolj zaslužen, da je Slovan osvojil naslov slovaškega državnega prvaka. A to še ni vse: Pred zadnjim krogom ima Šporar priložnost, da se za vse večne čase vpiše v zgodovino slovaškega klubskega nogometa, saj lahko zruši neverjeten rekord. Kakšen? Vse skupaj preverite v spodaj priloženi povezavi. 

Popularnost Andraža Šporarja pri navijačih Slovana pa je seveda premosorazmerna njegovim predstavam na zelenici. Pri Slovanu so organizirali dražbo dresov svojih nogometašev in verjetno vam ni treba ugibati, čigav dres je dosegel najvišjo ceno. Jasno, Šporarjev. Uporabnik Pejkom je za Šporarjev dres ponudil kar 522 evrov. Samo za primerjavo: Drugi najdražji je bil dres Davida Strelca, za katerega je navijač ponudil 408 evrov, sledi Aleksandar Čavrić s 360 evrov.

slovan sporar
Za najmanj denarja se je na dražbi prodal vratarski dres rezervnega vratarja Michala Šulle (184 evrov), dresa nekdanjih nogometašev Olimpije Mitcha Apaua in Kenana Bajrića sta šla za 260 in 222 evrov. 

Značke: andraz-sporar, drazba

Članki iz rubrike