Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 14.05.2019 16:01:32

ŽALJIVKE IN OBTOŽBE! Katalonski navijači in mediji so se SKUPAJ SPRAVILI NANJ

V Barceloni so našli krivca, v katalonski prestolnici so se hudo znesli nad svojim igralcem.

Na udaru navijačev in tudi katalonskih medijev je Philippe Coutinho. Športni dnevnik Sport je objavil tekst o njegovih sramotnih številkah v tej sezoni.

Da je povprečni navijač Barce danes prepričan, da je prav 26-letni Brazilec glavni krivec za izpad Barcelone v polfinalu lige prvakov. Navijači so ga zmerjali že pred obračunom z Liverpoolom, že pred gostovanjem na Anfieldu, po šokantnem izpadu pa je vse skupaj postalo še huje.

coutinho
Coutinho v dresu Barcelone.
Profimedia


Za Coutinha je katalonski klub plačal rekorednih 160 milijonov evrov in tudi to je razlog, zakaj ga imajo Katalonci na piki. Prav o tem se je tudi razpisal novinar Sporta in v članku z naslovom 'Sramotne številke Coutinha' poudaril, da je Brazilec odigral 1772 minut več kot v prejšnji sezoni, dosegel pa tri zadetke manj, še posebej pa je razočaral v ligi prvakov, ko je bilo to najbolj potrebno.

Pritisk na vodstvo kluba, da Brazilcu čim prej pokaže izhodna vrata, je vse večji. To naj bi se zgodilo že prihodnji mesec, ko bo igralca bržčas zaneslo nazaj na Otok, kjer je v dresu Liverpoola zapustil dober vtis. A tako lahko vendarle ne bo šlo. Barcelona bo morala najti klub, ki bo pripravljen prevzeti igralčevo plačo v višini več kot 14 milijonov evrov. Coutinho ima namreč s Katalonci podpisano čvrsto pogodbo do leta 2023. Kljub obtožbam in žaljivkam se mu ne mudi nikamor, vsega skupaj si pravzaprav sploh ne žene k srcu.

barcelona navijaci

Značke: barcelona, sport

Članki iz rubrike