Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

nu
nu
11 14.05.2019 12:39:38

Ugleden MARIBORČAN na vso moč udaril po ZAHOVIĆU, MILANIČU in VIJOLIČASTIH!

m24.si
Kakšen napad na vijoličaste.

Alojz Križman je zelo ugleden Mariborčan. Svojčas je bil župan Maribora, ima pa še celo kopico nazivov. Med drugim je častni senator univerze, častni občan Maribora, Bresternica, nekdanji rektor in zaslužni profesor. Predvsem pa je zelo goreč navijač Maribora, ki je na Ljudskem vrtu na skorajda vsaki domači tekmi vijoličastih. 

In gospod Križman je bil po debaklu na zadnjem večnem derbiju tako zelo razočaran, da je na Večer naslovil pismo, v katerem je udaril po Zlatku Zahoviću, Darku Milaniču in vijoličastih. Nezadovoljen zaradi igre in tudi zaradi izjav Milaniča, Zahovića in drugih po koncu tekme. 

"Sem reden obiskovalec tekem NK Maribor in me ni v Ljudskem vrtu le, če sem odsoten ali bolan. Prav zaradi tega in 12.000 ne le razočaranih, temveč resnično žalostnih gledalcev ne sprejemam izjav strokovnega vodstva, da so odigrali najslabšo tekmo v dolgoletnem obdobju. Igra je slaba v celotnem pomladanskem delu sezone. Poškodbe številnih igralcev v pripravljalnem in začetnem delu sezone, slaba športna pripravljenost igralcev ter že zdavnaj prečitan klišejski sistem igre, pri čemer za prehod na nasprotnikovo polovico ekipa potrebuje včasih tudi po trideset medsebojnih podaj na svoji polovici, izpostavljajo vprašanje strokovnega dela. Ekipa se je v letošnji pomladi, ko naj bi vijolice cvetele, mučila z vsemi nasprotniki. NK Olimpija je dovolj kakovostna, da je pač to kaznovala. NK Maribor lahko zaupanje resnično žalostnih pristašev vrne le s štirimi zmagami do konca prvenstva in z osvojitvijo pokalne lovorike. Šele potem bo možno verjeti izjavi športnega direktorja, da so bili igralci preveč motivirani," je zapisal Križman. 

Članki iz rubrike