image008 Odkrito.si

V slovo fantku, ki je združil Slovenijo

madonna eurosong Svet24.si

Madonna sramotno priredila evrovizijsko polomijo

pomladna metulja Petisvet.si

Opozorilo za ta teden: izogibajte se govorjenju ...

nosečka Svet24.si

Bi svojemu otroku nadeli tako zelo nenavadno ime?

meghan markle Svet24.si

Nov šok za mlado mamico Meghan

ana urbanc Njena.si

Izdalo jo je zdravje

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

nu
nu
11 14.05.2019 12:39:38

Ugleden MARIBORČAN na vso moč udaril po ZAHOVIĆU, MILANIČU in VIJOLIČASTIH!

m24.si
Kakšen napad na vijoličaste.

Alojz Križman je zelo ugleden Mariborčan. Svojčas je bil župan Maribora, ima pa še celo kopico nazivov. Med drugim je častni senator univerze, častni občan Maribora, Bresternica, nekdanji rektor in zaslužni profesor. Predvsem pa je zelo goreč navijač Maribora, ki je na Ljudskem vrtu na skorajda vsaki domači tekmi vijoličastih. 

In gospod Križman je bil po debaklu na zadnjem večnem derbiju tako zelo razočaran, da je na Večer naslovil pismo, v katerem je udaril po Zlatku Zahoviću, Darku Milaniču in vijoličastih. Nezadovoljen zaradi igre in tudi zaradi izjav Milaniča, Zahovića in drugih po koncu tekme. 

"Sem reden obiskovalec tekem NK Maribor in me ni v Ljudskem vrtu le, če sem odsoten ali bolan. Prav zaradi tega in 12.000 ne le razočaranih, temveč resnično žalostnih gledalcev ne sprejemam izjav strokovnega vodstva, da so odigrali najslabšo tekmo v dolgoletnem obdobju. Igra je slaba v celotnem pomladanskem delu sezone. Poškodbe številnih igralcev v pripravljalnem in začetnem delu sezone, slaba športna pripravljenost igralcev ter že zdavnaj prečitan klišejski sistem igre, pri čemer za prehod na nasprotnikovo polovico ekipa potrebuje včasih tudi po trideset medsebojnih podaj na svoji polovici, izpostavljajo vprašanje strokovnega dela. Ekipa se je v letošnji pomladi, ko naj bi vijolice cvetele, mučila z vsemi nasprotniki. NK Olimpija je dovolj kakovostna, da je pač to kaznovala. NK Maribor lahko zaupanje resnično žalostnih pristašev vrne le s štirimi zmagami do konca prvenstva in z osvojitvijo pokalne lovorike. Šele potem bo možno verjeti izjavi športnega direktorja, da so bili igralci preveč motivirani," je zapisal Križman. 

Članki iz rubrike