ženska vesolje Dobra karma

Sade sati prinaša težavne čase, a se ga ni ...

damjana golavsek Svet24.si

Znani o ... bonih za dopust

B60K5200 Reporter.si

Kliči šefa Udbe na pogovor! Rado Pezdir ...

reportaža Svet24.si

Obisk romskega naselja Brezje pri Novem mestu: Kot...

20200303-00993137 Necenzurirano

Državno podjetje zaposlilo soprogo poslanca SDS

96258281_137418234560540_3818889268535166282_n Odkrito.si

Jelena Karleuša: »V živo sem še lepša!«

miha in pia Njena.si

Čuk Miha spregovoril o poroki

nu
nu
11 14.05.2019 12:39:38

Ugleden MARIBORČAN na vso moč udaril po ZAHOVIĆU, MILANIČU in VIJOLIČASTIH!

m24.si
Kakšen napad na vijoličaste.

Alojz Križman je zelo ugleden Mariborčan. Svojčas je bil župan Maribora, ima pa še celo kopico nazivov. Med drugim je častni senator univerze, častni občan Maribora, Bresternica, nekdanji rektor in zaslužni profesor. Predvsem pa je zelo goreč navijač Maribora, ki je na Ljudskem vrtu na skorajda vsaki domači tekmi vijoličastih. 

In gospod Križman je bil po debaklu na zadnjem večnem derbiju tako zelo razočaran, da je na Večer naslovil pismo, v katerem je udaril po Zlatku Zahoviću, Darku Milaniču in vijoličastih. Nezadovoljen zaradi igre in tudi zaradi izjav Milaniča, Zahovića in drugih po koncu tekme. 

"Sem reden obiskovalec tekem NK Maribor in me ni v Ljudskem vrtu le, če sem odsoten ali bolan. Prav zaradi tega in 12.000 ne le razočaranih, temveč resnično žalostnih gledalcev ne sprejemam izjav strokovnega vodstva, da so odigrali najslabšo tekmo v dolgoletnem obdobju. Igra je slaba v celotnem pomladanskem delu sezone. Poškodbe številnih igralcev v pripravljalnem in začetnem delu sezone, slaba športna pripravljenost igralcev ter že zdavnaj prečitan klišejski sistem igre, pri čemer za prehod na nasprotnikovo polovico ekipa potrebuje včasih tudi po trideset medsebojnih podaj na svoji polovici, izpostavljajo vprašanje strokovnega dela. Ekipa se je v letošnji pomladi, ko naj bi vijolice cvetele, mučila z vsemi nasprotniki. NK Olimpija je dovolj kakovostna, da je pač to kaznovala. NK Maribor lahko zaupanje resnično žalostnih pristašev vrne le s štirimi zmagami do konca prvenstva in z osvojitvijo pokalne lovorike. Šele potem bo možno verjeti izjavi športnega direktorja, da so bili igralci preveč motivirani," je zapisal Križman. 

Članki iz rubrike