Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 05.05.2019 17:14:13

Človek, ki ga je NEYMAR 'NA GOBEC', odprl dušo in povedal VSE O GROŽNJAH IN NADLEGOVANJU (video)

Potem ko ga je Neymar kratko malo 'na gobec', se je človek po imenu Nelson javno izpostavil in pojasnil, kaj preživlja v zadnjih dneh.

Navijač, ki je prišel navzkriž z Brazilcem, se je razgovoril za francoski L'Equipe. "Želim odgovoriti vsem tistim, ki pravijo, da bi rad prišel do denarja. Niti enega evra nisem zahteval. Če bi želel, bi lahko. Tožil sem edino kolumnista Pierra Menesa zaradi komentarja, ki ga je napisal o meni. Denar me ne bo osrečil. Kaj mi bo, če bom ostal brez časti."

To pa še ni vse, do dramatičnih posledic dogodka po koncu finala francoskega pokala, v katerem je PSG senzacionalno izgubil z Rennesom, je prišlo zaradi groženj, ki jih Nelson dobiva. "Še posebej po komentarju Menesa. Ali me naj obesijo pred mojo hišo, da bi on dojel, kako resne so besede, ki jih je zapisal? Mediji so v glavnem obsodili Neymarjevo potezo, ne pa tudi mojih besed. Zdaj pa sem jaz žrtev nadlegovanja. Ljudje so začeli na družbenih omrežjih deliti moj domači naslov. Vse to je šlo predaleč. Rad imam življenje, rad grem ven, zdaj pa sem že teden dni zaprt v svojem stanovanju. Če ga zapustim, me vedno nekdo spremlja. V četrtek so mi štirje dejali, da bodo videli, kaj mi bodo naredili, ko se naslednjič dotaknem Neymarja."

neymar pm
Profimedia


Pa mu je žal zaradi vsega tega, kar se je zgodilo? "Seveda mi je žal za izgovorjene besede, ampak to ni bila provokacija. Navijači se zabavamo, tako mimogrede pride do takšnih izjav. Žal mi je zaradi tistega, kar sem rekel Verrattiju in Buffonu, ampak Neymar se ne bi smel tako odzvati. On je profesionalec in na takšne opazke bi moral biti navajen. Rad bi se z njim dobil in popravil vse to. Rad bi se mu opravičil in mu stisnil roko. Si lahko zamislite, kaj bi bilo, če bi jaz udaril njega? Kaj bi se potem zgodilo z menoj? Rad bi hodil po ulici brez strahu, da bom srečal ultrase PSG-ja. Rad bi starše odpeljal na Eifflov stolp, ne da bi me ob tem žalili mimoidoči."

Značke: neymar, navijač

Članki iz rubrike