Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2019 17:39:45
Deli članek:

PREPROSTO NORO! Florentino Perez in Zinedine Zidane SE NE ŠALITA! Če se TOLE URESNIČI ...

Reuters

V Realu pripravljajo veliko čistko, poleti bo ekipa doživela popolno prenovo.

Predsednik Florentino Perez in trener Zinedine Zidane sta že našla igralce, ki jih želita pripeljati na stadion Santiago Bernabeu. Prav tako pa je zelo zanimiv tudi seznam igralcev, ki se ju želita znebiti. Zdaj sta v javnost prišla oba seznama, ki sta polna izjemno zanimivih imen. Nič čudnega, ko pa so v Realu še povišali znesek, ki ga nameravajo poleti zapraviti za okrepitve.

Prvotnih pol milijarde evrov, namenjene nakupom, se je spremenilo v 540 milijonov evrov.

V rubriki prihodi najdemo Paula Pogbaja (Manchester United). Francoz naj bi stal 150 milijonov evrov, sledita še dva igralca iz premier lige Eden Hazard (Chelsea, 120 milijonov evrov) in Christian Eriksen (Tottenham). Tu so še Luka Jović, 23-letni levi bočni branilec Ferland Mendy, sicer člana Lyona, in 22-letni vezist Betisa Junior Firpo.

Seveda je nemogoče pričakovati, da bi Real lahko dobil vse, vsaj trije pa so že zelo blizu prihodu na stadion Santiago Bernabeu. Govori se, da bo Hazard že konec meseca predstavljen kot član Reala, po njegovi poti naj bi šla tudi Tanguy Ndombele iz Lyona in Jović.

Znano je, da je Zidane želel tudi N'Gola Kanteja in Kyliana Mbappeja, se o njunem statusu pozanimal pri Chelseaju in PSG-ju, vendar je precej pričakovano dobil odgovor, da nobenega od fantov ne nameravajo prodati.

Na drugi strani je zanimiv tudi seznam igralcev, ki jih Zidane in Perez ne nameravata obdržati. Zagotovo bo odšel eden od vratarjev, za zdaj še ni padla dokončna odločitev, toda najbrž bo to Keylor Navas. Med odvečnimi so še Gareth Bale, James Rodriguez, Mateo Kovačić, Mariano Diaz, Dani Ceballos in Marcos Llorente. Če jim uspe prodati vse, bi lahko na račun kapnilo še kakšnih 200 milijonov evrov, kar bi Madridčani vložili v nove nakupe ...