nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 02.05.2019 19:44:11

Lineker SE JE ODZVAL, potem ko so bili navijači Liverpoola OGORČENI nad njegovim obnašanjem ob golu Messija

Reuters
Prvi vrhunec sinočnjega dvoboja v polfinalu lige prvakov med Barcelono in Liverpoolom je bil brez dvoma drugi zadetek Lionela Messija, ko je s prostega strela zadel v zgornji desni kot angleških vrat.

Drugi vrhunec bi lahko bilo veselje, kričanje in poplesavanje dveh legend otoškega nogometa. V studiu ene od televizij, ki podrobno spremlja najmočnejše klubsko tekmovanje na stari celini, sta ob Argentinčevem super zadetku v ekstazo padla Gary Lineker in Rio Ferdinand. V posebni oddaji "Match of the Day" so gledalci ob njunem odzivu uživali, razen navijačev Liverpoola, kakopak.

Gary Lineker in Rio Ferdinand


Linker je med igralsko kariero nosil dres Barcelone, tudi Evertona - mestnega tekmeca Liverpoola. Jasno je, da so navijači Redsov nad njegovo potezo ogročeni. A nekdanji odlični nogometaš se ne misli opravičevati: "Kot kaže sem razjezil navijače Liverpoola, potem ko sem v studiu proslavljal Messijevo mojstrovino. Priznam, da je bilo nekoliko pretirano, a kot nekdanji član Barcelone, ta klub pa imam še vedno rad, se nimam namena opravičiti zaradi tega, ker sem zaplesal v čast malega božanstva."

Barcelona je zmagala s 3:0, ob dveh zadetkih Messija je angleško mrežo zatresel še Suarez. Povratna tekma na Anfieldu bo v torek.

Članki iz rubrike