tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

doncic Ekipa24.si

Prvič po izgubljenem finalu in povratku v ...

Maja Keuc z bendom Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

guardiola Ekipa24.si

Ne samo Slovenci, tudi Pep Guardiola dopustuje na ...

nu
nu
0 28.04.2019 07:34:51

MOJSTROVINA, ki se ji ČUDI SVET! Mariboru in Olimpiji se je IZMUZNIL iz rok, zdaj zablestel z NORIM GOLOM (video)

alesfevzer.com
V Italiji je nase opozoril nogometaš, ki je pred časom igral v Sloveniji.

Se še spomnite Marka Pajača? Nogometaš iz Hrvaške si je nekaj časa kruh služil v Sloveniji. Leta 2015 je podpisal za Celje, potem je v rumeno-modrem dresu odigral 23 tekem in zabil 5 golov. Ni igral slabo, tedaj se je govorilo, da je zanimiv tudi nekaterim drugim slovenskim klubom. Tudi največjima? Torej Mariboru in Olimpiji? Morda. No, Pajač je hitro odšel tako iz Celja kot tudi iz Slovenije. Uspel mu je veliki met, preselil se je v Italijo. Tja ga je odpeljal Cagliari, danes kot posojen igra za Empoli. Nekdanji klub Mihe Zajca se krčevito bori za obstanek, tokrat je ostal brez pomembnih točk na tekmi z Bologno. Toda Pajač je vseeno opozoril nase. In to kako.

marko pajac
Profimedia

Nekdanji Celjan se je podpisal pod enega najbolj norih zadetkov v zadnjem času. Vratarja nasprotne ekipe je premagal s strelom s krilnega položaja. Čeprav bi se marsikateri nogometaš raje odločil za predložek pred gol, je Pajač streljal na gol. Meril je v vratarjev krajši kot in vse skupaj izvedel tako dobro, da je bil Lukasz Skoropuski premagan. Pajačev zadetek je bil resnično prava mojstrovina; kdorkoli je kdaj igral nogomet, vam bo povedal, da tako zabiti gol niti po naključju ni enostavno. Daleč od tega.

Kljub temu, da je Pajač tedaj Empoli povedel v vodstvo z 1:0, je Bologna na koncu slavila. Uspel ji je preobrat, zabila je tri gole in modre iz Toskane spravila v še resnejše težave. Za odrešilnim 17. mestom lestvice serie A namreč zaostajajo že za štiri točke.

Članki iz rubrike