krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
0 23.04.2019 15:55:46

Prepotoval 1600 kilometrov in bil SAM NA TRIBUNI?!?! Potem pa se je oglasil klub ... (FOTO)

Ponavadi je tako, da smo navdušeni, ko vidimo več tisoč gostujočih navijačev. A tale gospod zasluži še kaj več od našega navdušenja.

Javi Jimenez je veliki navijač Corodbe, ki je v sezoni 2014/15 igrala med špansko elito, zdaj pa se krčevito bori za obstanek med drugoligaši. Po 35 krogih je na 21. mestu, za Gimnasticom in pred zadnjeuvrščenim Reusom. In če je veliko navijačev Cordobe iz istoimenskega prekrasnega andaluzijskega mesta, ki je uvrščeno na Unescov seznam svetovne kulturne dediščine, že vrglo puško v koruzo, Javi vztraja še naprej. Daleč od slavnih dni v kruti realnosti, ko se ekipa muči na zelenici in koraka proti tretji ligi, on še vedno verjame v boljše čase.

In tako se je Javi na velikonočno nedeljo podal na 1600 kilometrov dolgo pot v Oviedo - s transparentom, v dresu in s šalom. Kot se za pravega navijača spodobi. Zasedel je prostor na tribuni za gostujoče navijače in navijal. "Zaradi navijačev, kot ste vi, so tako dolga gostovanja vredna vsakega atoma moči," je Javiju sporočil klub, potem ko je z izenačujočim zadetkom v 87. minuti osvojil točko. Bilo je 3:3.

Značke: cordoba, španija

Članki iz rubrike