Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 23.04.2019 15:32:24

Guardiola je POŠTENO UGRIZNIL: Začela so se pogajanja o VIŠINI ODŠKODNINE!

twitter
Sezone še ni konec Pep Guardiola pa že sestavlja moštvo za naslednjo sezono.

Pri Manchester Cityju si močno želijo osvojiti ligo prvakov, iz katere ga je že v četrtfinalu izločil Tottenham. Sinjemodri so osvojili ligaški pokal, vitrino z lovorikami pa lahko obogatijo še z naslovom državnega in pokalnega prvaka.

Čeprav je pred njimi še kar nekaj pomembnih obračunov, pa je Pep Guardiola misli usmeril tudi proti naslednji sezoni, ko bo vnovič napadel evropski prestol. Pri tem si želi v ekipi videti tudi člana Sportinga Bruna Fernandesa. Štiriindvajsetletni vezist Benfice je s svojimi predstavami v tekoči sezoni navdušil mnoge. Za orle je odigral 48 tekem, pri čemer je zabil 28 golov in prispeval 15 asistenc.



Športni direktor Cityja Txiki Begiristain se je prejšnji teden že mudil na Portugalskem, kjer se je s predstavniki Benfice pogovarjal o odškodnini, za katero bi bili fanta pripravljeni pustiti na Otok.

"Lani sem dobil kar nekaj ponudb, v glavnem iz Anglije, nekaj jih je bilo tudi iz Španije, vendar se nisem čutil pripravljenega, da bi odšel. Ne zaradi težavnosti lige, temveč zaradi velikega števila tekem, ki jih igrajo v Angliji. V debitantski sezoni pri Sportingu se mi je prvič zgodilo, da sem odigral toliko tekem, zato sem mislil, da bi bilo dobro, da dobim kontinuiteto. Zdaj se počutim pripravljenega na zahteve, ki jih prinaša igranje v Angliji ali Španiji," je pred dnevi povedal Fernandes.

Članki iz rubrike