Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.04.2019 10:53:29
Deli članek:

DVOJNI UDAREC! Ne boste verjeli, koga bo BARCI ODPELJAL REAL! Madridčani so se odločili, da ...

V Španiji močno odmeva prav posebna namera madridskega Reala.

Ime mu je Takefusa Kubo, v nogometnih krogih se pojavlja kot Take, poznate pa ga predvsem tisti, ki natančno spremljate dogajanje okrog Barcelone. Gre namreč za japonskega super talenta, s katerim so Katalonci podpisovali skrivne pogodbe, ki jih pravila zaradi njegove starosti prepovedujejo. Bil je glavni razlog, da je pred nekaj leti Barcelono ostro kaznovala Fifa, ki ji je prepovedala poslovanje v dveh prestopnih rokih in jo tedaj oddaljila predvsem od najbolj uspešnih v ligi prvakov. 

Tudi to je znal izkoristiti Real, ki je v zadnjih letih osvojil kar tri zaporedne naslove evropskega prvaka, zdaj pa je daleč od te ravni, Barci v vseh tekmovanjih kaže precej bolje, Real pa gradi ekipo za uspešne naslednje sezone. In se je odločil, da bo večnim tekmecem zadal prav poseben udarec. Kot namreč poročajo španski mediji, želi na vsak način pripeljati ravno nogometaša, ki si ga je Barcelona želela tako zelo, da je bila zaradi njega kaznovana. Dvojni udarec, torej. 

Barcelona sicer še vedno ima stike s Takejem, vendar so zaradi nelegalne preteklosti ti precej oteženi in jim Fifa izrazito gleda pod prste. To pa želita izkoristiti vedno pripravljeni PSG in še posebej povsem odločeni Real. Nogometaš bo to poletje dopolnil 18 let in bo z njim mogoče podpisovati karkoli, Real pa verjame, da bo podpisal nič več in nič manj kot dolgoročno pogodbo s super talentom, ki mu mnogi napovedujejo veličastno prihodnost.