favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 13.04.2019 10:13:01

Jan Oblak prinesel PODPISAN MESSIJEV DRES, slovenska punčka pa šokirala: ČE GA BOM DOBILA, bom ...

Mladinsko zdravilišče Debeli rtič je gostilo dobrodelno prireditev Igraj z nami.

Gre za del projekta Play With Us, katerega ambasadorja sta poleg Slovenca Jana Oblaka še Antoine Griezmann in Fernando Torres - torej sedanji super zvezdnik madridskega Atletica in legenda tega kluba. Oblak je v četrtek 500 otrok na Debelem rtiču tudi obiskal. Kot poroča TV Slovenija, je cilj akcije pri osnovnošolcih zbuditi čut za solidarnost. Otroci iz vse Slovenije so tako z enim podarjenim evrom prispevali za počitnice za tiste otroke, ki si jih ne morejo privoščiti. 

Akcija, v kateri so sodelovali učenci 85 osnovnih šol iz vse Slovenije, je uspela. Šport in dobrodelnost sta znova dosegla svoj namen, je za TV Slovenija dejal predsednik Rdečega križa Slovenije Alojz Kovačič. Med nagradami, za katere je poskrbel ambasador in ki so jih izžrebali v četrtek, so bili tudi podpisani dresi Oblaka in dveh super zvezdnikov Barcelone Luisa Suareza in Lionela Messija. Ob tem pa se je najbolj dotaknila prav posebna zgodba.

Predstavnik Fundacije Playerspromotions Jaka Jakopič je namreč za TV Slovenija razkril, kako se ga je dotaknil pismo ene od sodelujočih slovenskih deklic: "Ta je ob našem obisku njene osnovne šole dejala, da če bo morda v žrebu dobila Messijev dres, ga bo donirala in dobila nadražbi še več denarja, da bo šlo lahko še več otrok na morje." Ko bi tako razmišljalo kar največ slovenskih otrok ...  

Članki iz rubrike