natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

nu
nu
0 13.04.2019 10:13:01

Jan Oblak prinesel PODPISAN MESSIJEV DRES, slovenska punčka pa šokirala: ČE GA BOM DOBILA, bom ...

Mladinsko zdravilišče Debeli rtič je gostilo dobrodelno prireditev Igraj z nami.

Gre za del projekta Play With Us, katerega ambasadorja sta poleg Slovenca Jana Oblaka še Antoine Griezmann in Fernando Torres - torej sedanji super zvezdnik madridskega Atletica in legenda tega kluba. Oblak je v četrtek 500 otrok na Debelem rtiču tudi obiskal. Kot poroča TV Slovenija, je cilj akcije pri osnovnošolcih zbuditi čut za solidarnost. Otroci iz vse Slovenije so tako z enim podarjenim evrom prispevali za počitnice za tiste otroke, ki si jih ne morejo privoščiti. 

Akcija, v kateri so sodelovali učenci 85 osnovnih šol iz vse Slovenije, je uspela. Šport in dobrodelnost sta znova dosegla svoj namen, je za TV Slovenija dejal predsednik Rdečega križa Slovenije Alojz Kovačič. Med nagradami, za katere je poskrbel ambasador in ki so jih izžrebali v četrtek, so bili tudi podpisani dresi Oblaka in dveh super zvezdnikov Barcelone Luisa Suareza in Lionela Messija. Ob tem pa se je najbolj dotaknila prav posebna zgodba.

Predstavnik Fundacije Playerspromotions Jaka Jakopič je namreč za TV Slovenija razkril, kako se ga je dotaknil pismo ene od sodelujočih slovenskih deklic: "Ta je ob našem obisku njene osnovne šole dejala, da če bo morda v žrebu dobila Messijev dres, ga bo donirala in dobila nadražbi še več denarja, da bo šlo lahko še več otrok na morje." Ko bi tako razmišljalo kar največ slovenskih otrok ...  

Članki iz rubrike