Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.04.2019 14:12:41
Deli članek:

Kdo bo vodil OLIMPIJO na tekmi z Muro!? To je SPOROČILO, ki ne pušča NOBENIH dvomov!

alesfevzer.com

V Olimpiji je te dni zelo razburkano.

Nogometni navdušenci po nedeljski tekmi Olimpije z Rudarjem niso mogli mimo vnovičnega pretresa v taboru Ljubljančanov. Ti so iz rok izpustili veliko prednost in po remiju z Velenjčani vnovič povečali zaostanek za Mariborom na deset točk.

Kot strela z jasnega je udarila novica, da naj bi Robert Pevnik postal bivši. Še več, Milan Mandarić se je že sestal s Safetom Hadžićem, v katerem vidi pravega naslednika Roberta Pevnika. Bo torej Hadžić, ki je v letošnji sezoni že opravljal vlogo dežurnega gasilca, vodil tekmo z Muro?

Z naslova Olimpije je na naslove predstavnikov sedme sile prišlo sporočilo o medijskem terminu pred tekmo v Fazaneriji, na katerem bo kot sogovornik na voljo trener Robert Pevnik. Iz tega lahko razberemo, da bo v Murski Soboti na klopi še sedel Pevnik, a to še ne pomeni, da do menjave na klopi v naslednjih dneh ne bo prišlo. Vse bo odvisno od razpleta četrtkove tekme. In tudi tega, ali bo Mandariću uspelo prepričati Hadžića, ki ni povsem prepričan, ali si res želi še tretjič postati zgolj dežurni gasilec. Njegova želja je jasna: želi dobiti zagotovilo, da ne bo trener le nekaj tekem ...