callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

nu
nu
3 07.04.2019 08:38:11

Navijači Milana BESNIJO: Tole ni 'PENAL'?!? Sporna odločitev BURI DUHOVE, Juve na pragu nečesa VELIKEGA (foto+video)

Profimedia
V soboto sta se v Italiji pomerila stara rivala.

Sobota je bila v Italiji rezervirana za snidenje starih znancev. V Torinu je pri Juventusu gostoval Milan, stara dama je slavila z 2:1 in bi že danes lahko vknjižila nov naslov državnega prvaka, če bo Napoli poražen na tekmi z Genoo. Derbi italijanskega prvenstva je sicer dvignil nemalo prahu, besni pa so predvsem v taboru Milana. Pri rezultatu 0:0 je namreč v prvem polčasu prišlo do sila spornega trenutka, ki bi po mnenju rossonerov moral voditi do enajstmetrovke. Hakan Calhanoglu je želel žogo z desne podati pred gol, toda v kazenskem prostoru je podajo z roko prestregel Alex Sandro. Sodnik je prekinil tekmo, uporabil tehnologijo VAR in se odločil, da kršitev ni bila dovolj velika za najstrožjo kazen. Milančane je to kakopak povsem spravilo s tira in po tekmi so imeli marsikaj za povedati čez sojenje.

juventus-milan

"Meni se to zdi kristalno jasna enajstmetrovka," se je oglasil celo direktor Milana Leonardo in nadaljeval: "Fante smo prosili, naj postrežejo s pogumno, samozavestno predstavo. To so tudi storili. Zato smo še toliko bolj razočarani, ker smo ostali praznih rok zaradi neprimernega sojenja. Zaradi tega je razočaranje zelo, zelo veliko. Napake sodnikov so bile očitne, njihovo splošno obnašanje pa nedopustno!"

Sodnik je sicer ocenil, da Sandro ni namerno igral z roko, zlobni jeziki so dodali, da tehnologija VAR na tekmah Juventusa sploh ne bi bila potrebna, češ da gredo vse sporne odločitve tako ali tako v njegovo korist ...

Značke: ac-milan, juventus

Članki iz rubrike