Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.04.2019 11:02:58
Deli članek:

VELIKANSKA ČISTKA pri Unitedu! Kar šest nogometašev na IZHODNIH VRATIH angleškega velikana

vszi

Manchester United se bo v novo sezono očitno podal s precej prevetreno zasedbo.

Po slovesu Joseja Mourinha in prihodu Oleja Gunnarja Solskjaerja je Manchester United začel igrati neprimerno bolje, toda kljub temu je v klubu nemalo nogometašev, ki ne dosegajo pričakovanih standardov. Tudi zaradi tega se poleti klubu s stadiona Old Trafford obeta zajetna čistka, po poročanju BBC-ja naj bi vrste Uniteda zapustilo najmanj šest nogometašev! In to šest takšnih, ki so vse prej kot nepomembni v svetu nogometa.

Na izhodnih vratih rdečih vragov naj bi bili Antonio Valencia, Juan Mata, Matteo Darmian in Ander Herrera; vsem po koncu sezone poteče pogodba. Klub se želi znebiti tudi Alexisa Sancheza, ki tedensko zasluži kar okrog 500.000 evrov in je kakopak velika finančna obremenitev Uniteda. Sploh glede na to, kako igra v rdečem dresu ... Daily Mail dodaja, da naj bi se skoraj zagotovo poslovil tudi eden od dvojca Marcos Rojo-Eric Bailly.

United v preteklosti sicer ni bil preveč naklonjen korenitim kadrovskim spremembam med koncem stare in začetkom nove sezone, očitno pa so se tokrat vodilni možje vseeno odločili za korenito čistko v igralskem kadru. No, odhodom bodo seveda sledili tudi prihodi, a o tem kdaj drugič ...