Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

jb
jb
0 04.04.2019 06:50:06

BITKA S ČASOM! Ob zmagi nad Domžalami BLESTEL, za pokalno tekmo Olimpije pa VPRAŠLJIV, saj ima ...

alesfevzer.com
Včeraj sta se v polfinalu pokala pomerila Maribor in Mura, danes se bosta še Aluminij in Olimpija. Tekma se bo začela ob 20. uri.

Trener Olimpije Robert Pevnik pred prvim polfinalnim pokalnim obračunom z Aluminijem ni povsem brez kadrovskih skrbi. Rok Kronaveter, ki v Domžalah ni igral, se je sicer vrnil v proces treninga, je pa zato po zadnjem obračunu bolj kot ne počival Mario Jurčević. Bočni branilec Olimpije je bil eden od junakov domžalske zmage, dobro predstavo je kronal tudi z redko videnim zadetkom, ko je žoga v gol zletela po njegovem predložku s strani. Toda po tekmi je imel težave z lažjo poškodbo, zato ni nemogoče, da bo v Kidričevem počival.

"Igrali bodo le tisti, ki bodo stoodstotno nared. Če kdo ne bo, imamo igralce, ki so več kot sposobni vskočiti," je poudaril Robert Pevnik in namignil, da bi Jurčevića, če ne bo mogel igrati, lahko zamenjal tudi Jan Andrejašič. Hkrati bi bila možna rošada, po kateri bo na levi bok odšel Vitalijs Maksimenko, v osrčju obrambe pa bo zaigral ali Mirza Mujčić ali Matija Burin. Dodajmo, da je še naprej odsoten tudi Jucie Lupeta, ki ima težave s kolenom, prav tako bo manjkal Jan Gorenc.

mario jurcevic
alesfevzer.com

Članki iz rubrike