zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
1 03.04.2019 17:05:13

Balotelli RESNO ZAGROZIL slovitemu rojaku: Srečo ima, da me NI BILO TAM!

Reuters
Dvoboj Cagliarija in Juventusa se je končal s pričakovano zmago gostov, ki so slavili z 2:0.

Srečanje pa so zaznamovale tudi rastistične opazke domačih navijačev, ki so bile namenjene strelcu drugega gola Moiseju Keanu. Po doseženem zadetku, s katerim je pet minut pred koncem vodstvo stare dame povišal na 2:0, je 19-letni Kean stopil pred tribuno z navijači, razširil roke in ostal popolnoma resen. Takrat so proti njemu 'poletele' različne kletvice in druge opazke. Da, tudi rasistične.

Po tekmi se je oglasil Leonardo Bonucci in s svojo izjavo še dodatno dolil olja na ogenj. "Kean ve, da se mora po doseženem zadetku osredotočiti na slavje s soigralci," je dejal branilec črno-belih.


"Po golu so sledile rasistične opazke, Blaise jih je slišal in se razjezil. Mislim, da gre za polovično krivdo, 50:50, saj Moise ne bi smel narediti, kar je naredil, in navijači se ne bi smeli odzvati kot so se. Smo profesionalci, biti moramo za zgled drugim, ne pa provocirati," je dodal Bonucci in razjezil marsikoga.

Še posebej je razjezil rojaka Maria Balotellija, ki je na Keanov instagram profil zapisal: "Bravo! In povej Bonucciju, da ima srečo, ker me ni bilo tam. Namesto da bi te branil, je naredil to? Huh, resnično sem šokiran. Rad te imam, brat!"

Ob Bonuccijeve besede so se obregnili mnogi, med drugim tudi angleški reprezentant Raheem Sterling in nekaj ljudi iz drugih sfer življenja. "Krivda je 50:50, Bonucci. Temu se lahko samo smejiš," je zapisal Sterling.

Članki iz rubrike