sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
1 03.04.2019 11:43:56

TO JE POGOJ! Mbappe pride v Real, a le v primeru, če lahko s seboj pripelje TEGA IGRALCA (video)

Profimedia
Kylian Mbappe je brez dvoma eden najbolj vročih igralcev na svetu, kot takšen pa je seveda zanimiv tudi madridskemu Realu.

Kraljevi klub bo poleti spremenil svojo podobo. Po neuspešni sezoni, v kateri so se na trenerskem meestu izmenjali kar trije trenerji, bo Zinedine Zidane, ki se je v zadnjih treh sezonah podpisal pod tri naslove evropskega kluba prvaka, sestavil novi in prenovljeni Real. V povezavi s prihodom v Madrid se omenjajo številni nogometaši, praviloma gre za najboljše nogometaše na svetu.

Eden teh, ki bi jih radi videli na Santiagu Bernabeu, je brez dvoma tudi Kylian Mbappe, ki ga spletna stran Transfermarkt vrednoti na okroglih 200 milijonov evrov, kar je več od kogarkoli. Madridčani so za 20-letnega napadalca PSG-ja pripravljeni plačati kar 300 milijonov evrov, glavni pogajalec pri tem poslu pa je prav Zidane.

William Saliba
William Saliba
Profimedia


Francoza - trener in mladi zvezdnik - sta se že srečala in pogovarjala o morebitnem sodelovanju. Mbappe je Zidanu povedal, da je pripravljen na selitev v Madrid, vendar le pod enim pogojem: če z njim v paketu k Realu prestopi tudi 18-letni branilec St. Etienna William Saliba, njegov najboljši prijatelj.

Saliba je prihajajoči talent, omenjajo ga kot naslednika Raphaëla Varana. Njegova cena je prava malenkost v primerjavi z več sto milijonskimi posli. Real bi moral klubu, v katerem igra tudi slovenski reprezentant Robert Berić, odšteti piškave 3 milijone.

Članki iz rubrike