stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 24.03.2019 21:09:39

Xavi ne bo igral za Katalonijo

Reuters
Xavi Hernandez, nekdanji nogometni zvezdnik Barcelone, zdaj pa nogometaš katarske ekipe Al Sadd, ne bo igral za reprezentanco Katalonije na ponedeljkovi prijateljski tekmi proti Venezueli. Veteran, ki naj bi ga katalonska zveza ob polčasu obdarila s posebnim priznanjem, je sporočil, da ga na tekmo ne pusti klub.

"Na žalost imam s klubom preveč obveznosti, bom pa prišel drugič. Ekipi pa sporočam, da bo imela v Katarju velikega navijača," je prek socialnih medijev sporočil 39-letni nogometaš.


Svojih igralcev na politično sporno tekmo niso pustili tudi številni španski klubi, v ekipi pa naj bi bili nogometaši Barcelone na čelu z Gerardom Piquejem.

Venezuela se v Španiji pripravlja na poletno južnoameriško prvenstvo, v petek je v Madridu premagala Argentino. Kljub temu pa je v ekipi naelektreno vzdušje, po kritikah, ki jih je izrekel na račun Antonia Ecarrija, ta je bil v Madridu odposlanec opozicijskega vodje Juana Guaida, je selektor Rafael Dudamel ponudil odstop. Stanje se je sicer nekoliko umirilo, Dudamel, ki je Eccarija obtožil, da reprezentanco izkorišča v politične namene, bo tekmo še vodil, ali bo še naprej selektor, pa bo znano po pogovoru s predsednikom zveze v domovini.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike