Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 26. avgusta

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

rebeka dremelj Njena.si

Rebekina hčerka navdušila mamice

Foto Tibor Golob Njena.si

Alya za las ušla smrti

nu
nu
0 20.03.2019 13:55:31

Barcelona je ponudila več, a JO JE ZAVRNIL: Priznanju Viniciusa kar ne boste mogli verjeti!

Real
Komaj polnoletni zvezdnik iz vrst Reala Vinicius Jr. je v današnjem pogovoru s špansko Marco priznal, da sta se zanj zanimala tako Barcelona kot Real. A izbral je slednjega, razlog pa ...

Vinicius Jr. velja za velikega svetovnega talenta, ki mu mnogi napovedujejo svetlo prihodnost. Trenutno je na stranskem tiru zaradi poškodbe, ki mu je odnesla tudi sanje. Na svoj debi v brazilski izbrani vrsti bo moral tako še malo počakati, zato pa ima zdaj malce več prostega časa. Tega je izkoristil tudi za pogovor s slovito špansko Marco in razkril zanimivost še iz časov, ko si je iskal klub v Evropi. Zanj je veliko zanimanje pokazala tudi Barcelona.

"Nogomet sem začel igrati pri štirih letih in vedno sem bil nekaj posebnega. Z dobrimi predstavami za mlajšo brazilsko reprezentanco sem pritegnil pozornost klubov iz Evrope, oglasila sta se Barcelona in Real. Obiskal sem prostore obeh ekip in spoznaval njihove projekte. Barcelona je ponudila celo več denarja, a na koncu sem izbral Real, ker ima najboljši projekt. Govoril sem tudi z Marcelom in Casemirom, ki sta mi pomagala pri končni odločitvi."

Značke: real, barcelona, vinicius

Članki iz rubrike