tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.03.2019 12:34:23

Hude obtožbe na račun PSG-ja: Iz tabora zvezdnika pariškega velikana letijo HUDI OČITKI!

Reuters
Francoski vezist Adrien Rabiot je po mnenju njegove mame, ki je obenem tudi njegova agentka, talec francoskega nogometnega prvaka Paris Saint-Germain. Pariški klub je Rabiota pred kratkim suspendiral zaradi ponočevanja po porazu v osmini finala lige prvakov.

"Adrien je ujetnik, celo talec PSG. Če bo šlo tako naprej, mu bodo kmalu predpisali ječo, suh kruh in vodo," je povedala Veronique Rabiot za francoski športni časnik L'Equipe o kazni, ki je doletela njenega sina.

Odnosi med nogometašem in klubom so sicer skrhani že nekaj mesecev, vse od kar naj bi Rabiot klubu nakazal, da si želi oditi iz kluba ob koncu sezone, ko mu poteče pogodba. Tako Rabiot že od decembra ni igral za francoske prvake.



Rabiotova je še zatrdila, da njen sin v zadnjem primeru ni storil ničesar narobe. PSG je 23-letnega vezista suspendiral do 27. marca zaradi ponočevanja po izpadu pariškega klubu iz lige prvakov. V osmini finala je bil boljši Manchester United, ki si je napredovanje zagotovil s presenetljivo zmago s 3:1 na povratni tekmi na Parku princev.

Na družbenem omrežju Facebook naj bi Rabiot tudi všečkal objavo nekdanjega branilca Manchester Uniteda Patrica Evraja, s katero je ta slavil zmago rdečih vragov.

Značke: nogomet, francija

Članki iz rubrike