miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ro
ro
0 15.03.2019 12:48:33

TEGA NISTE VEDELI! Igra v 1. SNL, obožuje POEZIJO in jo tudi PIŠE!

Grega Wernig
Branilec slovenskega prvoligaša ima nadvse zanimiv hobi.

Potem ko so bili prijetno presenečenje prvega dela sezone, nogometaši Aluminija še vedno čakajo na prvo spomladansko zmago. Še več, čakajo na prvo točko in prvi dosežen gol. "Seveda ne morem reči, da smo s takšnim začetkom drugega dela prvenstva zadovoljni, vendar vsekakor drži, da so tudi dobri elementi v naši igri. Do zdaj jih žal nismo sestavili v celoto, rezultati pa vsekakor razkrivajo, da je prav tako dovolj pomanjkljivosti, ki jih moramo odpraviti. In iz dneva v dan naporno delamo, da bi dosegli namen. Verjamem, da bo v nadaljevanju sezone boljše in bomo uspešni že na naslednji preizkušnji," pravi Ilija Martinović, ki poveljuje obrambi Aluminija.

V nedeljo bodo v Kidričevem gostovali Velenjčani. "Cilj je popolnoma jasen. Zanima nas ves izkupiček in bodite prepričani, da bomo storili vse, da bi nam uspelo. Ne dvomim o tem, da smo tega sposobni, prav tako kot ne o tem, da smo še vedno odlična ekipa," je odločen črnogorski branilec iz Cetinja, ki obožuje nekaj, česar nogometašem zaradi takšnih in drugačnih predsodkov marsikdo ne bi pripisal. Obožuje poezijo. Da, prav ste prebrali – poezijo. In jo tudi piše!

"Hja ... Recimo, da jo berem. In berem je res veliko, to je moj hobi, ki mu v mirnem kraju, kot je Kidričevo, namenjam največji del prostega časa. Prav tako drži, da kdaj pa kdaj kaj napišem. Ali poskusim napisati," se je odzval Ilija Martinović. Mar Črnogorci na sončni strani Alp potemtakem dobivajo novega Petra Petrovića Njegoša? "Joj, lepo vas prosim. On in njemu podobni so zame preveliki umi," se je nasmejal poet v nogometnih čevljih.

martinovic jk
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike