Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
1 13.03.2019 14:35:04

Izraelci VRAČAJO UDAREC: TO bo najtežje za Matjaža Keka in SLOVENIJO

Profimedia
Selektor izraelske nogometne reprezentance Andreas Herzog je razkril seznam igralcev, na katere bo računal na uvodnih tekmah kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020 proti Sloveniji 21. marca v Haifi in Avstriji tri dni pozneje. Hkrati je poudaril, da si proti Sloveniji želi tri točke.

"Med tekmami bomo imeli težave, ampak moramo najti rešitve, moramo biti aktivni, ne le odgovarjati tekmecu. Naša prioriteta je zdaj Slovenija, razmišljamo o njej in iščemo pot do treh točk," je dejal Herzog za spletno stran izraelske zveze.

Pravi, da ima nekaj težav, ker vsi ne igrajo redno v Evropi. "Toda verjamem v igralce, ki sem jih poklical. Želim si kontinuiteto, nočem preveč mešati ekipe. Zame je pomembno, da nadaljujem s postavljeno bazo, pa čeprav nekateri ne igrajo. Če bom na treningih videl, da kdo od teh ni pravi, ga bom zamenjal," je še povedal avstrijski strokovnjak.

Ta se zanaša tudi na podporo navijačev. "Navijači so tukaj zelo pomembni. Še iz časov, ko sem sam igral, se spomnim, da je bilo vedno zelo težko igrati tukaj," je Herzog, ki je poklical iste igralce kot za novembrski tekmi z Gvatemalo in Škotsko, napovedal dodatno oteževalno okoliščino za vrsto Matjaža Keka.



Seznam Izraela za tekmi s Slovenijo in Avstrijo:
- vratarji: Ariel Harush (Hapoel Beer Sheva), Ofir Marciano (Hibernian), Yoav Jarafi (Ashdod);
- branilci: Sheran Yeini (Maccabi Tel Aviv), Omri Ben Harush (Lokeren), Eli Dasa (Maccabi Tel Aviv), Talb Tawatha (Eintracht Frankfurt), Ayed Habshi (Maccabi Haifa), Loai Taha (Hapoel Beer Sheva), Hatem Abd Elhamed (Hapoel Beer Sheva);
- vezisti: Bibars Natcho (Olympiacos), Beram Kayal (Brighton & Hove Albion), Almog Cohen (Ingolstadt 04), Nir Bitton (Celtic), Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv), Dor Micha (Maccabi Tel Aviv), Dan Glazer (Maccabi Tel Aviv), Yonatan Cohen (Maccabi Tel Aviv), Manor Solomon (Šahtar Donjeck);
- napadalci: Eran Zahavi (Guangzhou R&F), Tomer Hemed (Queens Park Rangers), Moanes Dabour (Red Bull Salzburg), Diaa Sabi'a (Guangzhou R&F).

Članki iz rubrike