Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.03.2019 13:55:55
Deli članek:

Perezu se je ZMEŠALO: Po el clasicu odpustil trenerja in imenoval RAULA! Vsega so bili krivi komentarji ...

Florentino Perez ni pokazal usmiljenja do trenerja mlajše ekipe.

Pri Realu je po porazu z Barcelono še naprej zelo pestro. Slabo voljo alfe in omege kluba Florentina Pereza so občutili tudi v mlajših selekcijah, trener B-ekipe mladinske selekcije se je moral zaradi neprimernih komentarjev po el clasicu posloviti od kluba.

Alvaro Benito namreč opravlja tudi delo strokovnega televizijskega komentatorja, zaradi opazk na račun Tonija Kroosa in Casemira, ki po njegovem mnenju sploh ne bi smela igrati, pa si je nakopal velike težave. Perez je nekdanjega nogometaša Reala kar odpustil.

Zato pa je vplivni španski poslovnež poskrbel za potezo, ki bo med navijači zagotovo zelo toplo sprejeta. Na njegovo mesto je namreč postavil legendarnega napadalca Raula. Slednji je bil pred tem trener B-ekipe kadetov, zdaj počasi napreduje po trenerski lestvici proti vrhu. Mnogi ga vidijo kot bodočega trenerja članske zasedbe Reala, ki bo uspel ponoviti uspehe nekdanjega soigralca Zinedina Zidana.

Sloviti Francoz je kot trener Reala trikrat zapored osvojil ligo prvakov, enkrat špansko ligo in španski superpokal, po dvakrat pa svetovno klubsko prvenstvo in evropski superpokal.