Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
8 22.02.2019 15:25:25

BOMBA NA ŠKORNJU! Cristiano Ronaldo šokiral vodstvo in navijače Juventusa

Profimedia
Portugalski zvezdnik je lani poleti iz madridskega Reala prestopil v Juventus za 117 milijonov evrov, vendar ugotavlja, da v Torinu ni vse tako, kot je pričakoval.

Ronaldo je na 33 tekmah dosegel 21 zadetkov in 12 podaj. Vendar vse bolj ugotavlja, da je zanj ekipa stare dame preskromna, da okoli njega ni igralcev, ki bi ustrezali njegovi nogometni filozofiji. Od kluba je tako zahteval, da pripeljejo Marcela, Modrića in Varana, tudi njegovega nekdanjega trenerja Zinedina Zidana.

Vse to se seveda niti približno ne bo zgodilo. Hrvat bo skoraj gotovo z Madridčani podpisal novo donosnejšo pogodbo. Vprašljiv je tudi prihod Marcela, ki bi se celo lahko zgodil.


Da bo Juventus osvojil Serie A, je jasno in to Ronalda ne bo zadovoljilo. V njegovih mislih je predvsem liga prvakov, v kateri pa delnice Torinčanov ne kotirajo tako visoko. Na prvi tekmi osmine finala so v Madridu z Atleticom izgubili z 2:0, po tekmi, ki je močno zamajala možnosti Juventusa za prestižno lovoriko, pa je živce izgubil prav Ronaldo.

Tudi izven igrišča ne najde miru, tako je že vsem v klubu jasno, da se v njegovi glavi nekaj kuha. Mediji v Italiji in Španiji so se tako razpisali, da je Ronaldo izjemno razočaran nad spoznanjem, da Juventus vendarle ni klub na tako visoki ravni, kot je pričakoval pred prestopom.

Domnevno naj bi bilo njegovo razočarnaje celo tako veliko, da je razmišlja o odhodu. Vso to dogajanje pa pozorno spremljajo v taboru Manchestra Uniteda, njegovega nekdanjega kluba. Rdeči vragi namreč iščejo vodjo na igrišču, ki bi klub lahko popeljal nazaj v evropski vrh. Kdo drug bi bil za kaj takšnega bolj primeren od Ronalda? Angleži bi Portugalca lahko dobili za okrog 100 milijonov evrov, to pa je investicija, ki bi jo lahko United prenesel. Predvsem pa bi z medijsko pozornostjo, ki mu jo je odvzel mestni tekmec City, novimi sponzorji in prodajo dresov ob dosežkih na igrišču dosegel svoj namen.

Članki iz rubrike