uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

Sara Carbonero, iker casillas Svet24.si

Potem ko je Casillasa na cedilu pustilo srce, ima ...

dvojčka Petisvet.si

Večno mladi in igrivi - rojeni v znamenju Dvojčka

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

katarina bencek 1 Svet24.si

Katarina Benček izdala knjigo z vročo vsebino: ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

ue
ue
0 22.02.2019 14:38:55

MAXI LOPEZ 'napičil' nekdanjo ženo in ICARDIJA! 'WANDA mi ne dovoli VIDEVATI OTROK! On pa je še ...'

Reuters
Maxi Lopez je spregovoril o svoji nekdanji ženi in najboljšem prijatelju.

Dolgo časa je bil tiho, zdaj pa je Lopez javno povedal, kakšno razmerje ima z Wando Naro in Maurom Icardijem, ki sta mu pred leti, ko je bil še sam njen mož, 'nataknila roge'.

"Vse, kar se zgodi, se zgodi z razlogom. Po ločitvi sem se odločil živeti bolj umaknjeno od javnosti in mirneje, da bi zaščitil svoje otroke. Nekega dne bodo zrasli, vse bodo prebrali in videli, nočem narediti nekaj, kar bi me diskreditiralo kot njihovega očeta," je začel pripoved Lopez, ki zdaj igra za brazilski Vasco da Gama, nekoč pa je nosil drese Barcelone, Milana, Sampdorie.

Potem se je dotaknil agentske vloge nekdanje žene, ki zastopa Icardija. "Mislim, da mora imeti igralec njegovih kvalitet tudi agenta take kakovosti. Wanda je tudi meni ponudila, da bi me zastopala, toda rekel sem ne. Nikoli ni bila moja agentka. Želel sem zaščititi družino, želel sem harmonijo in ločevanje posla in družine."Sledila je njegova boleča točka, stiki z otroki. Kot je dejal, jih lahko zelo poredko vidi. "Včasih sem menjal klube v Italiji, da bi ostal blizu njih, zato sem igral za Sampdorio, Torino in Verono. Toda tudi takrat sem imel težave s srečanji, velikokrat pa se z njimi nisem mogel pogovarjati niti po telefonu. To je bila izključno Vandina odločitev," je potarnal Lopez in dodal, da sam vedno dovoli otrokom, da se slišijo z mamo, kadar so z njim.

"Meni včasih ni bilo dovoljeno videti ali slišati jih tudi po nekaj mesecev, čeprav sem bil samo 150 kilometrov stran. Prišel sem tja, pa si je Wanda vedno izmišljala izgovore," ne razume ravnanja Nare. "Nazadnje sem jih videl nekaj ur januarja, ko sem 20 ur potoval iz Brazilije. Moj odnos z njo je težek, ni harmonije, že nekaj let se pogovarjava samo preko advokatov," je povedal Lopez.

Nato se je 'lotil' tudi Icardija. "Ima enako stališče kot ona, včasih še hujšega. Zato sem se odločil, da ne ostanem v stiku z njim. Njegovo obnašanje je vedno isto. Mislil sem, da bo, ko bo postal oče, razumel nekatere stvari, pa jih ne. Na primer, nedavno je imel sin rojstni dan, in ko sem ga poklical, sta me napadla, nato je Icardi prekinil zvezo. Kakšen dialog naj imam s tako osebo?"

Galerija

Članki iz rubrike