Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.02.2019 10:14:34
Deli članek:

Vratar REALA razkril SKRIVNOST iz SLAČILNICE! Tega v javnosti NIHČE ni želel!

Reuters

Na plano prihajajo skrivnosti iz slačilnice madridskega Reala!

Vratar Real Madrida Thibaut Courtois se ni ugriznil v jezik. Spregovoril je o temi, o kateri nihče drug noče govoriti, toda ta je vseskozi prisotna. Gre za temo Cristiano Ronaldo, ki je poleti zapustil Real in se preselil k Juventusu in čeprav doslej nihče ni priznal, da ga pogrešajo, pa je to jasno kot beli dan in zdaj je o tem prvi spregovoril Courtois, smo pa prepričani, da nekaterih stavkov vodstvo Reala ni želelo v javnosti.

"Sami ne govorimo o Ronaldu. Novinarji so tisti, ki ga omenjajo. Ko izgubimo tekme, na katerih 10-krat zgrešimo 100% priložnost, on pa v istem času zabije dva za Juve. Takrat je res lahko govoriti o njem," je dejal vratar Reala.

"Če vas zapusti Ronaldo in nimate vrhunskega napadalca, ki bi ga nadomestil, morate vedeti, da je pred vami težka sezona. Ostali boste brez 50 golov. Upam, da bosta Bale in Benzema bolj učinkovita, počasi prihajata v formo. Res je, da v prvenstvu za Barcelono zaostajamo 10 točk, toda oni večinoma dobijo tudi tiste tekme, kjer jim voda dere v grlo," je še z rameni skomignil Courtois.