Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 18.01.2019 11:41:18

IZKLJUČITEV BARCELONE iz tekmovanja? Tu je vsa resnica, tu so VSA POJASNILA! Zdaj bo ...

Reuters
Kaj se bo zgodilo z Barcelono v španskem pokalu?

Nogometaši Barcelone so včeraj na povratni tekmi osmine finala španskega pokala s 3:0 premagali Levante in tako obrnili zaostanek z 1:2 iz prve tekme. Na igrišču so si torej zagotovili napredovanje v četrtfinale, toda tja po vsej verjetnosti zaradi administrativne napake ne bodo odšli. 

Poročali smo že, da Barceloni grozi izpad iz pokala zaradi administrativne napake. Za Katalonce je namreč na prvi tekmi proti Levanteju igral branilec Chumi, ki pa po pravilih španske nogometne zveze ne bi smel igrati, saj je izpolnil kvoto rumenih kartonov za Barcelono B, ki igra v 3. španski ligi in je bil zato kaznovan za tekmo španskega pokala. 



Neverjetno je, da pri Barceloni niso bili dovolj pozorni na to, kaj piše v pravilih in da so si dovolili takšno napako. Toda hkrati je res, da je Real Madrid pred tremi leti storil enako stvar, ko je zanje igral Alvaro Tejero, pa ni bil kaznovan in izključen iz pokala. A obstaja velika razlika: Reala nihče ni prijavil, Barcelono pač.

Danes zjutraj je namreč predsednik Levanteja poslal prijavo na špansko nogometno zvezo. To je sicer storil prepozno, kajti v pravilih piše, da se lahko klub pritoži največ 48 ur po odigrani tekmi, vendar po mnenju Levanteja obstajajo objektivni razlogi za tako pozno prijavo. In treba je poudariti, da so bili v preteklosti klubi ob takšnih prijavah, četudi so bile po pravilih prepozno podane, uspešni. Zato gre pričakovati, da bo Barcelona danes prejela žalostno novico, da jih je španska zveza zaradi nepravilnosti vrgla iz pokala ...

Značke: barcelona, levante

Članki iz rubrike