Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

jb
jb
0 14.01.2019 09:07:58

PREOBRAT: Izkušeni Ilić ne bo okrepil tekmeca Olimpije, zdaj je spremenil načrt!

alesfevzer.com
Bil je prepričan, da bo Olimpija zadnji klub v njegovi bogati karieri, toda ne bo tako. No, seveda bi se Branko Ilić po slovesu od zmajev poslovil tudi od nogometa, a tega ne bo storil.

Ker se je veteran odločil, da bo še brcal žogo, čeprav je star že 35 let, se kakopak poraja ključno vprašanje: kje bo nadaljeval kariero? Kot smo že poročali, so ga v svoje vrste želeli pripeljati Domžalčani. Gre za klub, pri katerem je Ilić igral, preden se je poslovil od Slovenije in se podal na desetletno potepanje po tujini. V Domžalah je našel tudi drugi dom; čeprav je odraščal v ljubljanskem blokovskem naselju Fužine, zdaj z družino biva prav v kraju, skozi katerega teče Kamniška Bistrica.

Ko je prekinil pogodbo z Olimpijo, so Domžalčani spet vzpostavili stik z njim in obe strani sta bili v resnih pogovorih. Možnosti za vnovično sodelovanje so bile kar velike, toda na koncu se je nekdanji slovenski reprezentant, ki je sodeloval tudi na svetovnem prvenstvu 2010 v Južni Afriki, odločil, da se ne bo vrnil v rumeno družino. Toda ne, ker bi kopačke obesil na klin, marveč zato, ker se bo še enkrat in verjetno zadnjič v karieri podal na tuje. Kje bo nadaljeval kariero, v tem trenutku še ni znano, a po naših informacijah bo žogo brcal v eni od evropskih držav, čeprav naj bi zanimanje zanj pokazali tudi nekateri klubi iz Azije. Tam je Ilić v preteklosti že igral, dobro leto dni je bil na Japonskem član kluba Urawa Red Diamonds.

Članki iz rubrike