Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 08.01.2019 15:50:47

SRCE PARAJOČE srečanje Francesca Tottija s slepo navijačico Michelo (VIDEO)

Roma veliko pozornosti posveča svojim navijačem, tako je že večkrat organizirala natečaj s prav posebno in izjemno privlačno nagrado.

Rimski nogometni klub je na svoji strani pozval navijače, da se prijavijo na natečaj, s katerim so doslej izžrebance peljali na tekme v Firence, Moskvo, Harkiv ... Tokrat je bila nagrada še posebej mikavna, saj je klub srčnežu obljubil potovanje v Torino - na derbi z Juventusom. Zraven pa seveda sodi še druženje z igralci Rome, kar je brez dvoma še posebej mamljivo.

michela totti


Tokrat je bila izžrebana Rosa, ki je po nagrado prišla s slepo sestro Michelo. Ko sta vstopili v prostor, je rekla: "To je zanjo. To nagrado prepuščam njej, saj je od nekdaj strastna navijačica Rome. Imava poseben odnos." Na koncu sta v Torino odšli obe, za presrečno Michelo pa je bil izlet uresničitev njenih skritih sanj.

dzeko michela


Dekleti sta pred srečanjem srečali člane ekipe, vse skupaj pa sta tudi posneli in video objavili na družbenem omrežju. Michela, ki od devetega leta navija za Romo, je žarela od zadovoljstva, še posebej ko se je osebno srečala z bosanskim napadalcem Edinom Džekom in seveda z direktorjem in legendo kluba Francescom Tottijem. "Spominjam se gola v mrežo Juventusa leta 2013," je Tottija na enega od njegovih zadetkov spomnila slepa Michela, ki je svojega idola objela, poljubila in mu dejala, da je zanjo veliki igralec.

Značke: francesco-totti, roma

Članki iz rubrike