stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 06.01.2019 10:31:36

Napoved PRESTOPNE BOMBE! Mihi Zajcu se nasmiha PREMIER LIGA, v igri ZAJETEN KUP milijonov!

vszi
Se bo Miha Zajc iz Italije preselil v Anglijo?

V Sloveniji se bo začel 15. januarja, v številnih drugih evropskih državah je zimski prestopni rok že v polnem zamahu. Tudi v Italiji, kjer si kruh služi kar nekaj nogometašev. Eden teh je Miha Zajc, ki pa morda sploh ne bo več dolgo domoval na Apeninskem polotoku. Kot je razkril njegov agent, se namreč za napadalnega vezista resno zanimata dva kluba iz Anglije, in to takšna, ki nastopata v premier ligi! Jaka Lucu je ob tem potarnal nad statusom, ki ga ima Zajc pri Empoliju. Prepričan je, da se je Zajc neupravičeno znašel na stranskem tiru in da ga v Toskani ne znajo dovolj ceniti kot nogometaša.

"Miha je nogometaš, čigar slog sloni na tehniki, fantastičnem pregledu in razumevanju igre. Razmišlja hitreje kot večina nogometašev, njegov bivši trener Andreazzoli je podobno gledal na nogomet. Znal je ceniti njegovo kreativnost. Iachinijev pristop je precej bolj pragmatičen in defenziven, zato je normalno, da se Zajc ne znajde najbolje v tem sistemu. S tem seveda ni nič narobe, toda načrti so bili na začetku sezone drugačni. Stvari so se pri Empoliju pač spremenile," pravi agent nekdanjega zvezdnika Olimpije in nadaljuje: "Miha je dokazal, da lahko igra na ravni najboljših klubov, da je dovolj dober za igro pod konstantnim pritiskom. Zato je logično, da verjame, da lahko prestopi v Nemčiji, Španijo oziroma še zlasti Anglijo. Tole bom rekel v diplomatskem slogu: Italija ne bo več prva izbira na njegovi poti. Res je, da ga želita vsaj dva kluba iz premier lige. Je pač igralec, kakršni so v Angliji vedno bolj cenjeni, saj so zaradi svojih kvalitet in hitrosti idealni za premier ligo."



Italijanski mediji ob tem dodajajo, da sta se za Zajca ogrela Newcastle United in Huddersfield Town, kjer igra Jon Gorenc Stanković. Empoli naj bi za Zajca zahteval kar 6 milijonov evrov, a možna bi bila tudi posoda do konca sezone z možnostjo dokončnega odkupa v naslednjem poletnem prestopnem roku.

Članki iz rubrike