nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 02.01.2019 16:27:11

Po Interju, Milanu in Bayernu v boj za zvezdnika Arsenala še Juventus

Reuters
Snubcev mu ne bo manjkalo, številnim bi prav prišel, tudi zato, ker se mu poleti izteče pogodba in ga bodo dobili brez odškodnine.

Vse odkar je postalo jasno, da Aaron Ramsey in Arsenal ne bosta našla skupnega jezika o podaljšanju pogodbe, se 28-letnega Valižana seli na vse konce stare celine. Zanimanje so pokazali Milan, Inter in Bayern, ponudbo, ki se jo ne zavrača je pripravljal tudi nek kitajski klub, zdaj se jim je pridružil še Juventus.

Pri stari dami so se v zadnjih letih že nekajkrat okrepili na podoben način. Sami Khedira je zastonj prišel iz Madrida, Dani Alves iz Barcelone, Emre Can pa iz Liverpoola. "Je odličen igralec, res nam je všeč in igra za odlično ekipo. Izteka se mu pogodba, mi pa vedno budno spremljamo dogajanje in priložnosti na tržišču," pravi športni direktor serijskih italijanskih prvakov Fabio Paratici.

Ramsey se je Arsenalu pridružil leta 2008 in je igralec z najdaljšim stažem v klubu. Klub naj bi bil tisti, ki je končal pogajanja, Unai Emery verjame, da ima boljše opcije na sredini igrišča. A kot že rečeno, tudi Ramseyju ponudb ne bo manjkalo.

Članki iz rubrike