Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.12.2018 16:50:50
Deli članek:

BIZARNO RAZKRITJE! Kako so pri Arsenalu uničili enega največjih upov nogometa ... ZARADI POGODBE

twitter

Neverjetno. Ta res spada v kategorijo, saj ne more biti res, pa je.

Arsenal, Liverpool in Soutmahpton so se znašli v navskrižnem ognju žaljivk, ki padajo zdaj z ene, zdaj z druge strani. 

Razlog pa nekoč eden najperspektivnejših nogometašev na Otoku Alex Oxlade-Chamberlain. 

Fant trenutno igra za Liverpool, kjer okreva po grozljivi poškodbi križnih vezi. Zdaj iz Southamptona obtožujejo prav njegov bivši klub Arsenal, da je za slabšo formo, slabše predstave in neobičajen razvoj za takšnega nogometaša krivo skrivno določilo v pogodbi, ki jo je podpisal pred sedmimi leti.

twitter

S še ne dopolnjenimi 18 leti je prišel v Arsenal, a se tam ni ravno proslavil. Igral je manj, kot bi pričakovali. Zdaj pa je jasno zakaj, vsaj po pisanju Daily Maila in Expressa ter drugih angleških medijev. 

Mladenič naj bi imel v pogodbi zapisano, da je Arsenal Southamptonu za vsakih odigranih 20 minut dolžan 10.000 angleških funtov.

Zdaj 25-letni nogometaš je zbral 132 nastopov za topničarje in zabil 9 golov, toda največ nastopov je po pisanju Alana Gernona, ki je razkril pogodbo, je zbral po 71. minuti tekme, ko v veljavi ni bilo določilo iz pogodbe. 

To je zelo razhudilo njegov matični klub Southampton, nekaj malega pa tudi Liverpoolove navijače, kjer zdaj Alex Oxlade-Chamberlain igra. 

Kaj je res in kaj ne, je seveda odvisno od avtorja razkritja, a očitno je nekaj moralo biti na tem, da je mladenič svoje nastope zbiral zgolj ob koncu srečanja, ko je igral za Arsenal.