Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 28.12.2018 11:00:31

To je velikan, ki se zanima za Roberta Berića: S Slovencem nazaj na zeleno vejo?

vszi
Nadaljnja usoda Roberta Berića še naprej ostaja negotova in bržčas bo tako vsaj še nekaj časa. Slovenski reprezentant se bo z vodilnimi možmi Saint-Etienna pogovarjal o morebitnem podaljšanju sodelovanja, medtem naj bi imel na mizi mamljivi ponudbi.

Čeprav Robert Berić pri trenerju Jeanu-Louisu Gassetu še zdaleč nima navdušujočega statusa, so navijači slovenskemu reprezentantu naklonjeni in ne skrivajo želje, da bi ostal, kar je seveda še vedno mogoče, toda hkrati je dejstvo, da nastali položaj poskušajo izkoristiti nekateri klubi, ki bi Roberta Berića radi privabili v svoje vrste.


Pred dnevi smo pisali o tem, da naj bi se za njegove storitve zanimal eden od španskih prvoligašev. Imena nismo izvedeli, obenem pa smo dodali, da ima menda na mizi ponudbo še enega uglednega evropskega kluba. Medtem nam je zelo zanesljiv vir prišepnil, da gre za grškega velikana; za 27-letnika se namreč poteguje Olympiakos, ki mu v tej sezoni ne gre vse po načrtih. Po 14 odigranih tekmah je na drugem mestu na lestvici, kar niti ni skrb zbujajoče, zato pa je toliko bolj to, da ima PAOK na vrhu osem točk prednosti, pa čeprav je bil kaznovan z odvzemom dveh točk.

Rdeče-beli iz Pireja, ki se lahko pohvalijo s kar 44 naslovi prvaka in 27 pokalnimi lovorikami, potrebujejo nove moči, med kandidati pa je očitno tudi Robert Berić. Kakšno dodatno podrobnost o zanimanju Olympiakosa in tudi o španski ponudbi smo želeli izvedeti od igralčevega zastopnika, toda … »Brez komentarja,« se je včeraj dopoldne najprej odzval Amir Ružnić. Drži, da naših informacij ni potrdil, a jih ni niti zanikal in po tem bi lahko sklepali, da se nekaj v tej smeri gotovo dogaja.

Značke: berić, st.-etienne

Članki iz rubrike