Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2018 16:41:16
Deli članek:

Da Ronaldo NI POMEMBEN? Vseeno, ALI IGRA? Danes ni igral, nato je vstopil, ZGODILO SE JE TOLE!

Profimedia
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je pač Cristiano Ronaldo.

Da se Realu ne bo poznala njegova odsotnost, so nekateri dejali. Da bo Real celo boljši brez njega, so celo dodajali ob odhodu Cristiana Ronalda. Danes so tiho, kajti kraljevi klub ni niti bleda senca ekipe, v kateri je blestel Portugalec. To pa še ni ve. Da bi Juventus vse pred sabo rušil v vsakem primeru, so trdili njegovi kritiki. Da si je izbral premočno ekipo in da ji ne prispeva nič posebnega, so celo dodajali. In potem je prišel današnji dan. 

Juventus se je odločil, da bo eno tekmo odigral brez svojega prvega zvezdnika, in sicer gostovanje pri Atalanti našega Josipa Iličića. A čeprav je stara dama takoj srečno povedla po zaslugi avtogola, se je znašla v velikanskih težavah. Atalanta je povedla 2:1, za nameček celo imela igralca več, bila boljši nasprotnik in je plula proti zmagi. In kar naenkrat so vsi začeli pogledovati proti Ronaldu. Da bo zdaj lahko rekel, da je pomemben, a da ne bi kaj dosti spremenil," pa so še vedno menili kritiki.

In tedaj se je trener Massimiliano Allegri odločil. Čeprav je napovedoval, da Portugalec ne bo stopil na igrišče in da bosta skupaj gledala tekmo, ga je v takih okoliščinah najprej poslal na ogrevanje, nato pa še na igrišče. In se je zgodilo. Igralec manj gor ali dol, Cristiano je takoj zadel za 2:2. pa naj đše kdo reče, karkoli hoče. Potreboval je le nekaj minut in Juventus je dobil izid, ki mu glede na okoliščine več kot ustreza.