miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
1 17.12.2018 10:26:22

KAJ TAKEGA!? Prepametnega Vlada Divca 'UBIL' LASTNI TRENER!? Za Dončića je rekel, da ...

V ZDA močno odmeva izjava glavnega trenerja Sacramento Kings.

Potem ko je bilo bolj ali manj jasno, da bo prvi izbor na zadnjem naboru DeAndre Ayton, kajti Phoenix je na vsak način želel visokega zvezdnika z domače univerze, je bilo glavno vprašanje, ali bo Sacramento, ko je izbiral kot drugi, vzel Luko Dončića. Moštvo iz glavnega mesta Kalifornije se je odločilo drugače, tako da je Dončića kot tretjega izbrala Atlanta, a bila dogovorjena, da ga zamenja z Dallasom, kjer slovenski super talent igra zdaj.

No, Sacramento je preteklo noč sicer zmagal v Dallasu in prekinil niz neporaženosti Teličkov na domačem parketu, toda ob 28 točkah in nasploh izjemni predstavi Dončića je bil največ pozornosti vseeno deležen Slovenec. Pri tem pa je prednjačil kar izjemo iskreni trener Sacramenta Dave Joerger, ki so ga povprašali o dejstvu, da njegovo moštvo ni izbralo Dončića. In da je vodstvo kluba na čelu z legendarnim Vladom Divcem takrat dejalo, da je pri Dončiću bolj ali manj jasno, kako visoko lahko seže, in da je s tem 'plafonom' omejen.

"Razmišljali so, da ima Dončić plafon, do katerega lahko seže. Na žalost jaz tega plafona ne vidim. Na žalost za nas. In na srečo za Dallas, kajti Luka je sijajen zanje in sijajen za našo ligo," je bil Joerger jasen, da bolj jasen ne bi mogel biti. 

Članki iz rubrike