vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

ženska, zdravje, postelja Svet24.si

Ker je bolna mama, je oče ostal brez bolniške

Gabriela Spanic in Fernando Colunga Svet24.si

FOTO: Igralka s hrvaškimi koreninami 32 let ...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
1 17.12.2018 10:26:22

KAJ TAKEGA!? Prepametnega Vlada Divca 'UBIL' LASTNI TRENER!? Za Dončića je rekel, da ...

V ZDA močno odmeva izjava glavnega trenerja Sacramento Kings.

Potem ko je bilo bolj ali manj jasno, da bo prvi izbor na zadnjem naboru DeAndre Ayton, kajti Phoenix je na vsak način želel visokega zvezdnika z domače univerze, je bilo glavno vprašanje, ali bo Sacramento, ko je izbiral kot drugi, vzel Luko Dončića. Moštvo iz glavnega mesta Kalifornije se je odločilo drugače, tako da je Dončića kot tretjega izbrala Atlanta, a bila dogovorjena, da ga zamenja z Dallasom, kjer slovenski super talent igra zdaj.

No, Sacramento je preteklo noč sicer zmagal v Dallasu in prekinil niz neporaženosti Teličkov na domačem parketu, toda ob 28 točkah in nasploh izjemni predstavi Dončića je bil največ pozornosti vseeno deležen Slovenec. Pri tem pa je prednjačil kar izjemo iskreni trener Sacramenta Dave Joerger, ki so ga povprašali o dejstvu, da njegovo moštvo ni izbralo Dončića. In da je vodstvo kluba na čelu z legendarnim Vladom Divcem takrat dejalo, da je pri Dončiću bolj ali manj jasno, kako visoko lahko seže, in da je s tem 'plafonom' omejen.

"Razmišljali so, da ima Dončić plafon, do katerega lahko seže. Na žalost jaz tega plafona ne vidim. Na žalost za nas. In na srečo za Dallas, kajti Luka je sijajen zanje in sijajen za našo ligo," je bil Joerger jasen, da bolj jasen ne bi mogel biti. 

Članki iz rubrike