Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 16.12.2018 09:29:35

NEYMAR se je ODLOČIL o svoji prihodnosti: TJA ga vleče srce, ZATO ...

vszi
Odkar je prestopil k PSG-ju se govori, da je Neymar v francoski prestolnici nezadovoljen in da jo bo kmalu zapustil.

Ob tem je treba dodati, da se je glasno govorilo o sporu z Edinsonom Cavanijem in tem, da mu ni všeč, ker je večje pozornosti od njega deležen Kylian Mbappe. V Barceloni je živel v senci Lionela Messija in zato naj bi želel oditi v klub, kjer bi bil sam prva violina. Potem pa se mu je v Parizu zgodila francoska najstniška senzacija, kar naj bil eden od razlogov, da bi še enkrat poiskal drugega delodajalca.

V zadnjem času so bila vse glasnejša ugibanja, da se bo celo vrnil v Barcelono, medtem ko se je zanj zelo resno ogrel madridski Real. Prejšnje poletje naj bi celo imeli pri Barceloni pripravljenih 223 milijonov evrov, da bi ga odkupili. Celo družini in prijateljem naj bi dejal, da si želi vrniti na Camp Nou.



Zdaj pa iz Francije prihajajo povsem drugačne informacije, ki jih je v svet lansiral Le 10 Sport. Pri slednjem zatrjujejo, da vedo, kje leži Neymarjeva prihodnost. Z informacijo pa so poskrbeli za manjši šok, saj so prepričani, da bo Brazilec ostal v Franciji.

Eden glavnih razlogov za takšno odločitev je sklenitev sponzorske pogodbe s Qatar National Bank. To pomeni, da bo v Parizu ostal nekoliko dlje, kot je (marsikdo) mislil, vendar pa pri tem obstaja še ena 'malenkost', ki celo govori v prid trditvi, da bo vsaj še eno sezono ostal član PSG-ja. Po nekaterih informacijah naj bi imel namreč v pogodbi klavzulo, po kateri ga lahko poleti 2020 Barcelona odkupi za 215 milijonov evrov ...

Značke: neymar, psg, barcelona, real

Članki iz rubrike