mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 16.12.2018 09:04:08

TOLE si je ZAKUHAL Mourinho: Iz tega pa res NI REŠITVE!

Profimedia
Pred popoldanskim derbijem med Liverpoolom in Manchester Unitedom so navijači rdečih vragov zgroženi nad novicami, ki prihajajo iz tabora njihovega kluba.

Dejstvo je, da bi bil v primeru poraza to Unitedov najslabši start v premierligaško sezono v zgodovini kluba, saj je ekipa v 16 krogih zbrala vsega 26 točk. Tisto, kar se dogaja v zakulisju, pa prav tako ne prinaša prav nobenih spodbudnih novic.

Še več, že nekaj časa je jasno, da so stvari v slačilnici pravzaprav ušle nadzoru. Največji krivec za to pa je po mnenju mnogih Jose Mourinho. Portugalec je že večkrat javno kritiziral nekatere od svojih nogometašev, največkrat je bil njegova tarča Paul Pogba.



To seveda ni moglo prinesti ničesar dobrega. In po informacijah, ki prihajajo z Otoka, je Mourinho izgubil zaupanje 90 odstotkov slačilnice. O tem naj bi govoril eden od izkušenejših posameznikov Uniteda, ki je na trenerjevi strani. Celo nekateri člani klubskega osebja naj bi že govorili, da bodo v klubu ostali še dolgo po tem, ko bo Mourinho odšel.

Za Mourinha je rezultat današnjega derbija zato še toliko pomembnejši, čeprav je po vsem, kar se v zadnjem času dogaja v Unitedu težko verjeti, da je njegova prihodnost na Old Traffordu svetla.

Članki iz rubrike