Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.12.2018 11:06:46
Deli članek:

Olimpija ga je grdo nagnala, v Rijeki pa BLESTI! Bišćan takšne Rijeke še ni videl: Nisem zadovoljen ...

Željko Hajdinjak / CROPIX

Rijeki je po zmagi nad Dinamom uspela nova odmevna zmaga.

Rijeka je letošnjo sezono začela zelo skromno, slovo Matjaža Keka je bilo neizbežno. Nasledil ga je Igor Bišćan, ki pa ga navijaška skupina reškega prvoligaša še zdaj ni sprejela za svojega. Zato pa uživa vse večjo podporo med ostalimi navijači, saj je poskrbel za pravi preporod.

Rijeka je pod njegovim vodstvom zabeležila že četrto zaporedno zmago, če je v prejšnjem krogu na kolena spravila vodilni Dinamo, pa je zdaj slavila na gostovanju pri neugodnemu Osijeku. S to zmago se je prebila na tretje mesto hrvaške lige, se točkovno izenačila z drugouvrščeno Lokomotivo, zaostanek za vodilnim Dinamom pa znaša šest točk. Seveda ob dejstvu, da imajo Zagrebčani tekmo manj.

A Rečane še posebej navdušujejo predstave, nadvse zadovoljen je tudi Bišćan, ki je bil po tekmi poln hvale na račun svojih varovancev. "Nisem zadovoljen, ampak sem prezadovoljen. Fantje so igrali odlično. To je bila naša najboljša predstava do zdaj, fantje so bili odlični. Ne morem jih sploh prehvaliti. Srečen sem, saj odlično funkcioniramo skupaj. Ves trud se nam je poplačal, v tem slogu bomo nadaljevali."