Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 02.12.2018 09:57:33

Marko Šuler OSUPNIL: Tavares me je poškodoval, težko bom spal, tako zelo me boli

Drago Wernig - TAKA
Marko Šuler je po navadi zelo iskren. In takšen je bil tudi tokrat.

Maribor je včeraj z zmago nad Domžalami razglašeni Olimpiji, ki si je privoščila sramoten poraz v Kidričevem, pobegnil že na zelo varnih 9 točk prednosti. Po tekmi je pred novinarje stopil Marko Šuler in razkril nekaj zelo zanimivega. V preteklosti je imel izkušeni Korošec veliko težav s poškodbami, ki so se ga v zadnjem času ognile, toda zdaj je Šuler znova v velikih bolečinah, krivec pa - Marcos Tavares.


"Včeraj mi je Tava zadal udarec, ki ga dolgo nisem prejel. Za to mu čestitam. Danes nisem uspel prihajati do zraka. To je ena takšna stvar, ki jo je treba zdržati. Vse ostalo pa … Delamo na preventivi, ker to je edina stvar, ki mi lahko pomaga. Koliko bo vse skupaj zdržalo, bomo videli. Je pa res, da se nabirajo nekatere stvari. Ne bom rekel stari grehi, toda skozi sezono se ’forsira’, vemo, za kaj se igra. Nekje pride od zadaj, ampak upam, da bo telo zdržalo še nekaj časa na takšni ravni, kot je zdaj," je s svojim priznanjem osupnil mariborski branilec. 

In pojasnil, kako je prišlo do poškodbe: "Šel bi sam proti golu, zagradil se je. Moram priznati, da v našem nogometu to kar pogrešam. Nihče ne igra z rokami … Tava me je zadel direktno s komolcem v rebra. Še kak teden, dva bodo pri meni verjetno neprespane noči, ker vemo, kako rebra bolijo. Pravilno, prav je tako. On to ima in še več bi moral to delati. Na igrišču pogrešam to. Včasih je nosil igralce po igrišču. (smeh)." 

Članki iz rubrike