Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
5 19.11.2018 11:10:39

KAMPL, OBLAK, GLEJTA! Zmagali so, ZVEZDA LIVERPOOLA pa je STRTA JOKALA! Šokira, zakaj! (video)

Zlomil se je! Popolnoma se je zlomil, ker je razočaral sebe, navijače, nacionalni dres, grb in domovino.

Sadio Mane je eden izmed največjih zvezdnikov afriškega nogometa (z Mohamedom Salahom se bori za naslov afriškega nogometaša leta 2018) in zvezdnik premier lige v dresu Liverpoola.
V soboto je v kvalifikacijah za afriško prvenstvo njegov Senegal gostoval v Ekvatorialni Gvineji. Na koncu se je tekma končala z zmago Senegala z 1:0 (avtogol je dosegel Mese v 52. minuti) in reprezentanca Senegala se je že uvrstila na afriško prvenstvo (v skupini je prva).

Toda kljub zmagi se je po koncu tekme Sane zgrudil v solzah. Zakaj? Dobil je res sicer nekaj žvižgov s tribun, toda... Sadio sam sebi ni mogel oprostiti, da je igral slabo (med drugim je zapravil izjemno priložnost), da je razočaral navijače in predvsem, da je predvsem razočaral nacionalni dres in svojo državo. Mane je po tekmi padel na kolena na zelenici in v srce parajočem prizoru neutolažljivo jokal. Igralci so prišli do njega in ga skušali potolažiti, a 26-letnega Sadia nihče ni mogel pomiriti. Tudi, ko so ga na silo dvignili, je še vedno jokal in si brisal solze z dresom, v katerem igra. Dresom, ki mu pomeni največ v življenju, za katerega bi dal vse. Dobesedno vse.   

sadio mane senegal2


Kaj bi dali navijači slovenske nogometne reprezentance, da bi se tako obnašali tudi slovenski reprezentanti. Mane, ki ima plačo okoli 200.000 evrov na teden, igra za senegalsko reprezentanco z največjim ponosom in častjo. In joka kljub zmagi in uvrstitvi na afriško prvenstvo, ker sam ni pokazal tega, kar meni, da bi lahko. Kakšen značaj! Kako mora imeti rad svojo državo!

Značke: sadio-mane, senegal

Članki iz rubrike