osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

mojca sencar -foto  MJP Svet24.si

Po dolgi bolezni je preminula Mojca Senčar

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

nu
nu
5 19.11.2018 11:10:39

KAMPL, OBLAK, GLEJTA! Zmagali so, ZVEZDA LIVERPOOLA pa je STRTA JOKALA! Šokira, zakaj! (video)

Zlomil se je! Popolnoma se je zlomil, ker je razočaral sebe, navijače, nacionalni dres, grb in domovino.

Sadio Mane je eden izmed največjih zvezdnikov afriškega nogometa (z Mohamedom Salahom se bori za naslov afriškega nogometaša leta 2018) in zvezdnik premier lige v dresu Liverpoola.
V soboto je v kvalifikacijah za afriško prvenstvo njegov Senegal gostoval v Ekvatorialni Gvineji. Na koncu se je tekma končala z zmago Senegala z 1:0 (avtogol je dosegel Mese v 52. minuti) in reprezentanca Senegala se je že uvrstila na afriško prvenstvo (v skupini je prva).

Toda kljub zmagi se je po koncu tekme Sane zgrudil v solzah. Zakaj? Dobil je res sicer nekaj žvižgov s tribun, toda... Sadio sam sebi ni mogel oprostiti, da je igral slabo (med drugim je zapravil izjemno priložnost), da je razočaral navijače in predvsem, da je predvsem razočaral nacionalni dres in svojo državo. Mane je po tekmi padel na kolena na zelenici in v srce parajočem prizoru neutolažljivo jokal. Igralci so prišli do njega in ga skušali potolažiti, a 26-letnega Sadia nihče ni mogel pomiriti. Tudi, ko so ga na silo dvignili, je še vedno jokal in si brisal solze z dresom, v katerem igra. Dresom, ki mu pomeni največ v življenju, za katerega bi dal vse. Dobesedno vse.   

sadio mane senegal2


Kaj bi dali navijači slovenske nogometne reprezentance, da bi se tako obnašali tudi slovenski reprezentanti. Mane, ki ima plačo okoli 200.000 evrov na teden, igra za senegalsko reprezentanco z največjim ponosom in častjo. In joka kljub zmagi in uvrstitvi na afriško prvenstvo, ker sam ni pokazal tega, kar meni, da bi lahko. Kakšen značaj! Kako mora imeti rad svojo državo!

Značke: sadio-mane, senegal

Članki iz rubrike