Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 10.11.2018 19:00:15

NORIŠNICA V BUENOS AIRESU! 'Zmagovalec' pa je navijač, ki je prijatelju ZAŽGAL HIŠO (foto)

Profimedia
Še približno dve uri nas ločita od Superclasica (obračuna Boce Juniors in River Plata), prvega od dveh v boju za naslov južnoameriškega klubskega prvaka. Še dodatno draž daje dejstvo, da se bosta velika tekmeca prvič v zgodovini v finalu pokala Libertadores pomerila med seboj.

Na dan prihajajo vse bolj bizarne podrobnosti velikega rivalstva med navijači obeh klubov. Someščani, ki so med seboj pomešani, povsem ponorijo, ko gre za nogomet. In tokratni dvoboj za naslov kontinentalnega prvaka je brez dvoma nekaj posebnega in iz človeka izvabi najglobja čustva. Marsikdo gre čez rob, kot recimo navijač, ki je svojemu prijatelju zažgal hišo!?!?!

Navijač z imenom Oscar B. je bil na obisku pri dobrem prijatelju Arturu B., ko pa sta začela razpravljati, kdo bo boljši v Superclasicu in katera ekipa je boljša, so stvari ušle kontroli. Oscar je užaljeno odšel, v resnici pa se je le skril v bližini. Počakal je, da je prijatelj zapustil hišo, potem pa jo je zažgal. Na srečo ni bilo v hiši nikogar, tako da ni bilo žrtev.

Članki iz rubrike